Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Welkom bij The Move Torhout! The Move is een hip en familiaal sportcentrum waar gezondheid centraal staat.

Een professionele service en begeleiding zijn de speerpunten. Naast 3 squashcourts, 4 danszalen, een spinningruimte en een fitnesszaal, zijn de unieke groepslessen van hoge kwaliteit.

Een Gymlib-pas geeft je toegang voor 30 minuten tot één van de squashterreinen. De raketten kunnen voorzien worden.

Wil je deelnemen aan één van de groepslessen, dan kan je deze best reserveren via mail of telefoon. info@themove.be of 050 22 22 38

De groepslessen die jou doen zwoegen en zweten zijn:
Zumba: Groepsles op muziek/ al dansend calorieën verbranden! Ben je geen dansers? Niet erg, iedereen kan meedoen. Onze zumbacoach staat vooraan om alles in volle ornaat te doceren.

(Power) Yoga: Groepsles op muziek/ matoefeningen, houdingen aannemen en algemene lichaamsversteviging op een bewuste manier. Attentie op de ademhaling tijdens verschillende lichaamshoudingen treden op de voorgrond.

Pilates: Groepsles op muziek/ matoefeningen, geen cardio, lichaamsversteviging, figuurtraining, stabiliteit, flexibiliteit en ontspanning doorlopen deze les.

Body Toning: Groepsles op muziek/ matoefeningen, geen cardio, pure coretraining, algemene lichaamsversteviging, balans en ontspanning. Een mix & match van houdingen uit de pilates en yoga accentueren deze les. Het gebruik van los materiaal maakt deze figuurtraining compleet.

Body Sculpt: Groepsles op muziek/ opwarming, strakke cardio, diepe lokale spiertrainingen met de barbell, buikspieroefeningen en variatie met los materiaal. Een heerlijke les om het volledige lichaam te tunen!

Spinning: Wie houdt van fietsen kan ook indoor komen fietsen. Ideaal om de vetverbranding en conditie op peil te houden. Door de weerstandsknop kan iedereen op eigen niveau aan de spinning deelnemen. Fietsen en heerlijk zweten op opzwepende muziek!

(Early) BBB: Groepsles op muziek/ opwarming, cardio, spierversteving lichaam (borst, buik, billen) met/zonder materiaal, matoefeningen, stretching.

We garanderen een functioneel, begeleid, verantwoord en resultaatgericht trainen. De fitnesstoestellen van Technogym zijn precies wat jij nodig hebt voor jouw perfecte workout!

Een ruime parking voor- en achteraan laat iedereen toe z’n wagen dichtbij te parkeren.
Neem je sportschoenen en spring gerust eens binnen! Voor en/of na het sporten kan je steeds terecht in de gezellige bar voor een verfrissend drankje.

Het systeem van Gymlib is vrijblijvend.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Gymlib wenst je een fijne ervaring bij The Move in Torhout !

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

The Move Torhout

Vredelaan 69

8820 Torhout

Les horaires

Lundi

13:30 à 22:30

Mardi et Mercredi

09:00 à 22:30

Jeudi

16:30 à 22:30

Vendredi

09:00 à 22:30

Samedi

09:00 à 14:00

Dimanche

Fermé

Les plus

Douches

Parking gratuit

WI-FI

Les avis

star

4

(1)

Tanja

22/11/2022