Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

The Move Torhout

Ouvert

The Move Torhout - Torhout

Vredelaan 69, 8820

Welkom bij The Move Torhout! The Move is een hip en familiaal sportcentrum waar gezondheid centraal staat.

Een professionele service en begeleiding zijn de speerpunten. Naast 3 squashcourts, 4 danszalen, een spinningruimte en een fitnesszaal, zijn de unieke groepslessen van hoge kwaliteit.

Een Gymlib-pas geeft je toegang voor 30 minuten tot één van de squashterreinen. De raketten kunnen voorzien worden.

Wil je deelnemen aan één van de groepslessen, dan kan je deze best reserveren via mail of telefoon. info@themove.be of 050 22 22 38

De groepslessen die jou doen zwoegen en zweten zijn:
Zumba: Groepsles op muziek/ al dansend calorieën verbranden! Ben je geen dansers? Niet erg, iedereen kan meedoen. Onze zumbacoach staat vooraan om alles in volle ornaat te doceren.

(Power) Yoga: Groepsles op muziek/ matoefeningen, houdingen aannemen en algemene lichaamsversteviging op een bewuste manier. Attentie op de ademhaling tijdens verschillende lichaamshoudingen treden op de voorgrond.

Pilates: Groepsles op muziek/ matoefeningen, geen cardio, lichaamsversteviging, figuurtraining, stabiliteit, flexibiliteit en ontspanning doorlopen deze les.

Body Toning: Groepsles op muziek/ matoefeningen, geen cardio, pure coretraining, algemene lichaamsversteviging, balans en ontspanning. Een mix & match van houdingen uit de pilates en yoga accentueren deze les. Het gebruik van los materiaal maakt deze figuurtraining compleet.

Body Sculpt: Groepsles op muziek/ opwarming, strakke cardio, diepe lokale spiertrainingen met de barbell, buikspieroefeningen en variatie met los materiaal. Een heerlijke les om het volledige lichaam te tunen!

Spinning: Wie houdt van fietsen kan ook indoor komen fietsen. Ideaal om de vetverbranding en conditie op peil te houden. Door de weerstandsknop kan iedereen op eigen niveau aan de spinning deelnemen. Fietsen en heerlijk zweten op opzwepende muziek!

(Early) BBB: Groepsles op muziek/ opwarming, cardio, spierversteving lichaam (borst, buik, billen) met/zonder materiaal, matoefeningen, stretching.

We garanderen een functioneel, begeleid, verantwoord en resultaatgericht trainen. De fitnesstoestellen van Technogym zijn precies wat jij nodig hebt voor jouw perfecte workout!

Een ruime parking voor- en achteraan laat iedereen toe z’n wagen dichtbij te parkeren.
Neem je sportschoenen en spring gerust eens binnen! Voor en/of na het sporten kan je steeds terecht in de gezellige bar voor een verfrissend drankje.

Het systeem van Gymlib is vrijblijvend.

Les activités proposées par The Move Torhout

Bootcamp

Cycling

Danse

Fitness

Pilates

Squash

Volleyball

Les infos pratiques

The Move Torhout

Vredelaan 69, 8820 Torhout

Les horaires

Lundi

13:30 à 22:30

Mardi et Mercredi

09:00 à 22:30

Jeudi

16:30 à 22:30

Vendredi

09:00 à 22:30

Samedi

09:00 à 14:00

Dimanche

Fermé

Les plus

Douches

Parking gratuit

WI-FI

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !

Je suis déjà bénéficiaire de Gymlib

Découvrez nos autres partenaires

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !

Je suis déjà bénéficiaire de Gymlib