Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Welkom bij Gym Boutique in Pittem, een fitness als geen ander, waar je je snel thuis zal voelen!

Gym Boutique biedt een mooie indoor fitness met een gezellige bar, goed uitgeruste lockers en mooie kleedkamers. Bij Gym Boutique vind je ook een eGym circuit van 8 slimme krachttoestellen, maar de kracht van deze fitness zit ongetwijfeld in het uitgebreide aanbod groepslessen, zowel indoor als outdoor: Jumping Fitness, Spinning, Core Stability, Total Body workout, Butt workout en Body pump. Vooral de Jumping Fitness is een echte sensatie die je beslist moét geprobeerd hebben, en de outdoor lessen zijn zeker een extra troef!

Bij Gym Boutique houden ze bovendien van een totaalaanpak en een goede begeleiding: alle coaches zijn goed geschoold en kunnen rekenen op veel ervaring in de sportwereld. Je kan bij Gym Boutique ook terecht voor voedingsadvies (niet inbegrepen in je Gymlib pas). Bovendien ben je hier absoluut geen nummer, integendeel: Gymlib Boutique draagt persoonlijk contact en advies hoog in het vaandel. Het sympathieke personeel heet je hier welkom met een glimlach, elke dag opnieuw!

Gym Boutique, dat is sporten in een aangenaam kader en een familiale sfeer. Dus, be stronger than your excuses, en kom gewoon langs bij Gym Boutique!

Je gymlib pas geeft je recht op een vrije toegang tot de fitness, tot alle groepslessen en de MX4 Small Group Training (max. 6 personen). Toegang tot de eGym of de opmaak van een cardioschema aan de hand van een conditietest kan, maar dan dient wel een éénmalige opstartkost van 29 euro betaald te worden (het is niet mogelijk om met één Gymlib pas toegang te krijgen tot de fitness en/of groepslessen en dan ook nog eens de eGym dezelfde dag, één pas geeft toegang tot het ene of het andere). Vergeet niet om je aanwezigheid te valideren eens je ter plaatse bent.

Voor meer uitleg omtrent de groepslessen en de planning, verwijzen we je graag door naar de website van Gym Boutique. OPGELET: om te kunnen reserveren voor de groepslessen dien je eerst een account aan te maken op de website van Gym Boutique. Het personeel van Gym Boutique helpt je hier graag bij indien nodig.

 

Activités disponibles

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

Gym Boutique Pittem

8 Stationsstraat

8740 Pittem

Les horaires

Lundi

08:00 à 21:15

Mardi

06:00 à 13:00

16:00 à 21:15

Mercredi

08:00 à 21:15

Jeudi

06:00 à 08:30

12:00 à 22:00

Vendredi

08:00 à 18:00

Samedi

09:00 à 16:00

Dimanche

Fermé

Les plus

Douches

Espace café, boissons et food

Les avis

star

5

(1)

Utilisateur anonyme

12/09/2020