Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Welkom bij Legacy Hasselt, een unieke gym in België bestaande uit CrossFit 3500 en de Martial Arts!
Legacy is ontstaan door een passie, die een zoektocht was naar de meest complete sportdiscipline. Zich onderscheidend van de doorsnee fitness. Teruggegrepen naar de essentie van sport en gezondheid. Strevend naar het ideale ‘mens sana in corpore sano’.

Na jaren ervaring en kennis opgedaan te hebben in verschillende sportdisciplines en opleidingen heeft oprichter Utku Karaca besloten om dit allemaal samen te brengen. Legacy zal de eerste gym in België zijn die verdedigings-/ vechtsporten en CrossFit samenbrengt. Daarnaast bestaat zijn unieke karakter in zijn gediplomeerde trainers en specialisten alsook de variëteit en compleetheid van het lesaanbod.

Crossfit
Fundamentals: Tijdens deze lessen worden alle basistechnieken van CrossFit aangeleerd. Op die manier zal je sneller progressie maken en blessures voorkomen. Naast het aanleren van de basistechnieken zal je in de lessen ook de mogelijkheid krijgen om je persoonlijke zwaktes en moeilijkheden te bespreken, zo kan de coach je zo individueel mogelijk begeleiden.
Crossfit: Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden. Het is een manier van fitness die gewichtheffen, cardiovasculaire uithouding en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Een CrossFit les bestaat uit een opwarming, techniek, Workout of the Day (WOD) en een cooling down gedeelte.
Olympisch gewichtheffen: Tijdens de lessen Olympisch Gewichtheffen wordt er nadruk gelegd op bewegingen zoals de Clean and Jerk en Snatch, maar ook op de minder complexe deelbewegingen die noodzakelijk zijn voor een juiste uitvoering.
Gymnastics: De Gymnastics zijn lessen waarin gymnastiek gerelateerde bewegingen aan bod komen zoals handstand, buikdraai, oefeningen in gymnastiekringen, muscle up enz. Er zal altijd een progressieve opbouw gedaan worden voor de beweging om ervoor te zorgen dat elke beginsituatie zich kan ontwikkelen.
Mobility/Stability: Tijdens deze les leer je je sterktes en zwaktes van je lichaam kennen. Er worden veel stretch en mobilisatie oefeningen gedaan gecombineerd met Core exercises. Het doel is om de houding en posturale stabiliteit te verbeteren in de kinetische keten zonder de mobiliteit te verwaarlozen.
Open Gym: Tijdens de Open Gym momenten kan je gebruik maken van het materiaal en de faciliteiten bij Legacy.
Fightfit: Dit is een uniek trainingsconcept in België zijnde een combinatie van Thaibox en CrossFit. Tijdens FightFit werk je aan je fysiomorfologische componenten zoals kracht, snelheid, lenigheid, coördinatie en uithouding. Hiernaast is het ook een geschikte training voor vetverbranding!

Martial Arts
Brazilian Jiu Jitsu: Tijdens BJJ lessen wordt er geleerd om een grotere en sterkere tegenstander te overwinnen door verschillende hefbomen, klemmen, wurgingen en juiste technieken te gebruiken.
Mixed Martial Arts: M.M.A. is een multidisciplinaire gevechtssport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtsporten zoals worstelen, judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen en jiujitsu.
Grappling: Grappling is een sport waarbij gestreefd wordt naar een fysiek voordeel ten opzichte van je tegenstander zoals: het verbeteren van je relatieve positie, ontsnappingen of submissie. Hierbij worden er verschillende technieken, manoeuvres en contratechnieken toegepast.
Zelfverdediging voor vrouwen: Wil jij graag stevig in je schoenen staan en jezelf kunnen verdedigen? Contacteer ons dan voor meer informatie over ons aanbod! (Tel.: +32 494 36 36 92) (Mail: info@legacyhasselt.be)

Waar wacht je nog op? Pak jouw sportzak en werk jezelf eens goed in het zweet bij Legacy Hasselt.

Opgelet: Het is steeds noodzakelijk om jouw gewenste lessen te reserveren.
Dit kan je op volgende manieren: Bel +32 494 36 36 92 of E-mail info@legacyhasselt.be

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de Crossfit- en Martial Arts lessen. Geniet van jouw workout! :)

Activités disponibles

Boxe

Cross training

Sport de combat

Vous cherchez une autre salle ?
Chez Gymlib, on en a + de 4000 !

Découvrez nos autres partenaires

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

Legacy Hasselt

Hendrik Vanveldekesingel 148

3500 Hasselt

Les horaires

Lundi

16:30 à 20:30

Mardi

17:00 à 20:30

Mercredi

16:00 à 21:30

Jeudi et Vendredi

17:00 à 21:30

Samedi

09:00 à 14:00

Dimanche

10:00 à 13:30

Les plus

Parking gratuit