Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Zoekt u een sportzaal in de regio van Antwerpen maar hebt u uw droomlocatie nog niet gevonden? Zoek niet langer! Gymlib heeft voor u de perfecte zaal gevonden. I-Fitness Turnhout verwelkomt u in een van de grootste fitnesszalen rond Antwerpen.

Het comfort en de leuke sfeer van deze zaal zullen u zeker verbazen. I-Fitness doet er inderdaad alles aan om u een mooie zaal te bieden waar u in de beste omstandigheden kunt trainen. De I-Corner van de zaal beschikt over gratis wifi en computers waar u rustig kunt genieten van uw gratis koffie, terwijl u in de loungeruimte terecht kunt om na de inspanning even uit te blazen en met vrienden een praatje te slaan. Zelfs de belangrijke sportevenementen worden er via de Big Screen Entertainment uitgezonden.

Op het vlak van Fitness biedt de club u een begeleiding op maat, onder het toeziend oog van de beste coaches uit de streek. Het uitstekende trainingscircuit (life circuit) is perfect voor mensen die aan hun spierkracht willen werken. Daarnaast is er ook nog de PowerPlate-trilplaat om uw spieren te verstevigen tijdens drie sessies van een kwartier per week.
De cardiotoestellen zijn uitgerust met het Virtual Trainer-systeem zodat u uw persoonlijk programma kunt aanmaken om uw trainingen via een persoonlijke login te analyseren.
Dames, i-Fitness Turnhout denkt aan u en houdt speciaal voor jullie een zaal vrij.
Verder vindt u er ook tafeltennistafels, perfect om samen met een vriend of tussen twee fitnessoefeningen door op te warmen.

Ook op het vlak van groepslessen heeft de zaal een uitgebreid aanbod met activiteiten als Yin Yoga, Body Pump, Pilates, Spinning, BBB, Zumba, Body Attack, Buikspiersessies, Vinyasa Yoga, Body Balance, XTRM Fit en Body Box, ... Je kan de groepslessen rooster en de openingsuren hier ontdekken hier.

Als kers op de taart is i-Fitness Turnhout ook nog eens uitgerust met een sauna om uw spieren te ontspannen na een intensieve training op de toestellen in de zaal. Bovendien beschikt de zaal ook nog eens over ruime kleedkamers zodat u zich probleemloos kunt omkleden. U kunt van het volledige aanbod genieten dankzij uw vrijblijvende Gymlib Pass. Wacht dus niet langer en trek naar i-Fitness Turnhout. Gymlib wenst u een aangename training.

Droomt u van een ruime sportzaal met de allernieuwste toestellen? Dan is het sportcentrum ‘i-Fitness Turnhout’ precies wat u zoekt.

Qua accommodatie kunt u genieten van:
- Een ruimte voor trainingscircuits (Life Fitness Circuit Series) en Power Plate (3 x 15 min), perfect om uw spieren te verstevigen;
- Een infraroodsauna om uw spieren te ontspannen en giftige stoffen af te voeren;
- Tafeltennistafels om uw pauzes in te vullen of om u op te warmen;
- Cardiotoestellen met een ‘virtual trainer’-functie om uw eigen programma te creëren en uw prestaties via een aanmeldcode te analyseren;
- Ruime kleedkamers;
- Big Screen Entertainment Sportevenementen.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Vanaf nu hebt u geen enkel excuus meer om in uw zetel te blijven zitten! Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw toegang tot al onze faciliteiten!

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

i-Fitness Turnhout

Brugstraat 43

2300 Turnhout

Les horaires

Du Lundi au Vendredi

08:00 à 22:00

Samedi

09:00 à 15:00

Dimanche

09:00 à 13:00

Les plus

Parking gratuit

Sauna

WI-FI