Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Welkom in Jupiter Health Planet, de mooiste club van Zaventem! Deze schitterende zaal is gelegen in de provincie Vlaams-Brabant, in de rand rond Brussel. De club ligt naast het station van Zaventem en is dus erg eenvoudig te bereiken. Als u met de auto komt, rijdt u via de Brusselse ring en neemt u de afrit Zaventem. De club bevindt zich op twee minuten van het industrieterrein waar onder meer Samsung, Microsoft, Pepsi, ... een vestiging hebben.

Het team van Jupiter Health Planet wil samen met u net dat stapje verder gaan, steeds met een luisterend oor voor uw persoonlijke verwachtingen. Wat uw motivatie ook is of welke activiteit u graag doet, de trainers van het centrum staan steeds voor u klaar en zetten zich 100% voor u in. Via de groepslessen van het centrum kunt u kennismaken met zumba en een aantal gevechtssporten maar ook met pilates.

Het gevarieerde aanbod van Jupiter Health Planet is werkelijk uniek. Zo kunt u zich uitleven op de verschillende cardiotoestellen in de zaal, waarvan de meeste uitgerust zijn met de allernieuwste technologie. Daarnaast kunt u ook de officiële fietsen van de Tour de France Training uittesten, uw favoriete traject uitstippelen met de technologie iFit Live van Google Maps en alles vervolgens op groot scherm weergeven. U kunt zelfs proberen om de Mont Ventoux of de Muur van Geraardsbergen te bedwingen!
Of gaat u misschien liever met iFit Live op de loopband aan de slag om een wedstrijd voor te bereiden of om op een betoverend parcours aan het andere eind van de wereld te lopen?
Jupiter Health Planet laat u deze unieke ervaring op groot scherm beleven, een wereldwijde primeur! :). Bovendien biedt de club u tijdens uw eerste bezoek een volledige en gratis check-up om een beeld te krijgen van uw gewicht, vetpercentage, spiermassa, biologische leeftijd, ...

Praktisch gezien geeft de Pass u toegang tot een van de voorgestelde activiteiten: :
- de groepslessen waarvan de uurroosters in de bijlage te raadplegen zijn
- de fitnesszaal met de prachtige toestellen
- spinning of meer bepaald de iFit Live-technologie van Google Maps (onvergetelijke ervaring)
Voor de spinning bent u verplicht om telefonisch (02 725 64 44) of via e-mail (info@jupiterhealthplanet.be) te reserveren.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Vergeet niet om aan het onthaal te vermelden welke activiteit u wilt beoefenen.
Bent u overtuigd? Daar gaan we! Neem uw Gymlib Pass en breng een bezoek aan het vriendelijke team van Jupiter Health Planet! Gymlib wenst u een aangename training. :)

Activités disponibles

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

Jupiter Health Planet Zaventem

Doggeweg 87

1930 Zaventem

Les horaires

Lundi et Mardi

07:00 à 22:30

Mercredi

11:30 à 22:30

Jeudi

07:00 à 22:30

Vendredi

07:30 à 21:00

Samedi et Dimanche

08:30 à 14:00

Les plus

Douches

WI-FI

Les avis

star

4.5

(6)

Vro

07/01/2024

Ioana

30/03/2023

Luk

21/03/2022

Any

25/07/2020

Fabian

25/02/2020

Rifat

24/02/2020