Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Zoek jij naar inspiratie om actief te leven? Fitclass in Hoogstraten geeft jou alle redenen om aan jouw sportieve avontuur te beginnen!

Het is onze missie om mensen Fitter, Actiever, Gezonder en dus Gelukkiger door het leven te leren gaan gaan. De FITCLASS methode is laagdrempelig, efficiënt en we garanderen resultaat.

FITCLASS ziet bewegen als een onderdeel van een holistische aanpak, waarbij, naast bewegen, gezond eten, ontspannen en sociale interactie een belangrijk onderdeel uitmaken van de leefstijl. FITCLASS is een middel om je doel te bereiken, geen doel op zich.

Gymlib-gebruikers kunnen via de Fitclass-website een kennismakingsles boeken, dat is best altijd de eerste stap. Tijdens deze kennismakingsles geven wij uitleg over gebruik toestellen, lesvorm en werking.

Bijkomstig kan u best ook een FITADVIES te boeken. Een FITADVIES is niet inclusief het Gymlib abonnement en kost €85,00.

Vanaf dat u één van de twee initiaties hebt gevolgd, kan u als Gymlib gebruiker de lessen circuit of mix boeken.

FITCLASS is een netwerk van beweeg & advies centra. Ons doel is mensen fitter, actiever, gezonder en dus gelukkiger te maken.
FITCLASS centra bevinden zich in scholen. Overdag is de FITCLASS er gratis voor de leerlingen. Na de schooluren is dit voor iedereen toegankelijk, dus ook voor u!

FITCLASSEN doe je niet vrijblijvend. We starten altijd met een FITADVIES, we meten conditie, lenigheid, lichaamssamenstelling en op basis van de resultaten maakt onze FITCLASS coach een persoonlijk 12 weken beweegplan. Op die manier kan je zowel thuis, buiten als bij FITCLASS juist gedoseerd gaan bewegen.

FITCLASSEN doe je steeds na een kennismakingsles. Een les waarin maximaal 6 personen aanwezig zijn. We leggen gebruik van de toestellen uit, de lesvorm en hoe je zo efficiënt mogelijk en met plezier kan deelnemen aan de lessen.
Na de kennismakingsles kan je online je lessen boeken.

FITCLASSEN doe je:
Steeds op afspraak
Les duurt 1 uur
Met max. 24 deelnemers
Altijd onder begeleiding van een FITCLASS Coach
Op muziek

Resultaat gegarandeerd!
Meer info www.fitclass.com


Waar wacht je nog op? Pak jouw handdoek en sportschoenen en ga naar Fitclass Hoogstraten!

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de fitness of de groepslessen. Geniet van jouw work-out! !

Activités disponibles

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

Fitclass Hoogstraten

Gelmelstraat 62

2320 Hoogstraten

Les horaires

Du Lundi au Vendredi

08:00 à 20:00

Samedi et Dimanche

09:00 à 18:00