Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Yoga Vivekasana: Waar houding, beweging en ademhaling samenvloeien tot innerlijke rust…

Yoga is een systeem van persoonlijke ontwikkeling. De yogales bestaat uit een combinatie van verschillende yogahoudingen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Yoga zorgt voor meer stabiliteit, flexibiliteit, fitheid en een beter lichaamsbewustzijn. Na een yogales voel je je niet alleen energieker, maar ook meer ontspannen. Yoga is vrij van elke vorm van competitie. Het is een bewegingsvorm en levenshouding die toegankelijk is voor iedereen, man of vrouw, van welke leeftijd dan ook. Yoga staat garant voor ontspanning en gemoedsrust en kan in grote mate bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven.

Yoga Vivekasana biedt Integrale yoga aan voor beginners en voor meer gevorderden volgens het niveau van de deelnemers maar ook individuele yogalessen en/of coaching  (hier) begeleid door Riet Lenskens die een erkend yogadocent is door de Yogafederatie. Specialisatie rugyoga. Opgeleid en gecertificeerd in klanktherapie, Meditatie, Mindfulness, Kinesiologie, Meridianen en elementenleer, EFT, Anatomie, Pathologie en Fysiologie en Ademhalingstherapie. 

Je zal het nu weliswaar begrepen hebben dat je hier terecht moet komen voor een professionele en kwalitatieve yoga sessie!

Je moet wel telkens je les op voorhand reserveren. Dit kan je telefonisch doen +32 476 76 52 06 (liefst buiten de kantooruren) of per mail naar viveka@telenet.be . Dan zal je ook meer informatie krijgen over welke lessen voor gevorderden zijn en welke voor beginners zijn. De lessen gaan wel niet door gedurende de schoolvakanties.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Je Gymlib abonnement geeft je recht op 5 sessies per maand.

Gymlib wenst u een aangename yoga sessie!

Activities available

Mobility training

Yoga

Practical information

Address

Yoga Vivekasana gewone Yoga Wetteren

44 Achttien Augustuslaan

9230 Wetteren

Schedule

Monday

Fermé

Tuesday

09:30 till 10:30

19:00 till 20:00

20:30 till 21:30

Wednesday

Fermé

Thursday

19:00 till 20:00

20:30 till 21:30

09:30 till 10:30

Du Friday till Sunday

Fermé