Fit Out Lochristi
Antwerpsesteenweg 69-0101Lochristi,9080
Fit Out Lochristi
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

Fit Out Lochristi

Open

Fit Out Lochristi - Lochristi

Antwerpsesteenweg 69-0101, 9080

Woon of werk je in de buurt van Lochristi of Gent en zoek je naar een sportgelegenheid? Zoek niet verder, Gymlib opent voor jou de deuren van “Fit-Out Lochristi”, de beste fitnessclub in jouw buurt.Het centrum is gelegen op de N70 van Gent naar Lokeren.

Het is zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit Gent en omstreken via de R4 voor wie vanaf de E17 komt of via de N70 vanuit het centrum van Gent.

Het team van Fit-Out Lochristi ontvangt jullie met plezier in hun sport- en gezondheidscentrum. De zalen zijn modern ingericht en stralen een professionele toch gezellige sfeer uit. Ter plaatse vindt je het professionele materiaal dat op jullie wacht. Maar er zijn ook andere ruimtes voorbehouden voor de groepslessen. Naast hun sportieve accomodatie bieden zij nog een wellness accomodatie aan die voor iedereen toegankelijk is. Als je na een bezoek aan de sauna of na de training nog wil uitblazen of bijpraten, dan biedt Fit-Out Lochristi jullie nog een gezellige lounge. Ideaal om volledig tot rust te komen. Bij Fit-Out wordt elke klant persoonlijk, gericht en blijvend begeleid met een specifiek trainingsprogramma. Wil je weten hoe we te werk gaan? Klik voor meer informatie en bekijk het filmpje! HIER.

De coach van Fit-Out is steeds aanwezig in de fitnesszaal om beweegadvies te geven. Dankzij de vol-automatische toestellen in onze gym van eGym verlies je nooit meer je motivatie! Ben je op zoek naar een work-out om je conditie of kracht op te bouwen, zoek je een balans tussen evenwicht en souplesse of hou je meer van een geweldige dans work-out, dan vind je zeker bij Fit-out een les die bij je past! Fit-out is meer dan alleen fitness! Kom zeker genieten van ons wellness gedeelte. Bij Fit-out kan je na het sporten nog even gezellig napraten aan onze loungebar. In de zomerperiode kan dat op ons zonneterras. Niet-leden zijn ook welkom!

Groepslessen bij Fit-Out Lochristi bestaan onder andere uit:
- Voor kracht en conditie: Body Combat, Core Training, Cardio Box, BBB, Body Pump, Bootcamp, Ultimate Body Interval
- Voor Body en mind: Poweryoga, Yoga, Tai Chi, Pilates, Balance
- Leuke Dansworkouts: Body Jam, Zumba, Dance Fiesta
- Indoor cycling: Start2Bike
- Specifieke groeps- en circuittraining: TRX Suspentietraining, Octane circuittraining, Core training (Core&Legs - Core&Abs), Fatburning, Functional training, Functional LIGHT training, H.I.T., OUTDOOR Summer Boost.- BBB (voor de buik-, bil- en benen), en veel meer.Meer informatie over de groepslessen kan je hier vinden. HIER. Om de openingsuren te raadplegen HIER.


Vergeet niet om te reserveren voor de groepslessen op het telefoonnummer (09 337 00 92) of per mail (lochristi@fit-out.be ).

The activities offered by Fit Out Lochristi

Abs

Bootcamp

Boxe

Cycling

Dance

Fitness

HIIT

Martial Arts

Pilates

TRX

Practical information

Fit Out Lochristi

Antwerpsesteenweg 69-0101, 9080 Lochristi

Schedule

Monday

Fermé

Du Tuesday till Friday

09:00 till 22:00

Saturday

09:00 till 13:00

Sunday

Fermé

The assets

Free parking

Sauna

Showers

WI-FI

Discover our other partners