Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Last van stress? Nood aan wat onthaasting? Dan is Yoga zeker iets voor jou! Kom zeker eens langs bij Yogacafe Gent.

Het yogacafe biedt verschillende lessen aan, begeleid door Danny Van Rietvelde. Poweryoga A en B zijn geïnspireerd door de Power Vinyasa Yoga ontwikkeld door Baron Baptiste. Hatha - Yin Yoga is een meer traditionele, zachtere meer meditatieve vorm van yoga.

Poweryoga A (All levels): In deze les nemen we regelmatig de tijd om houdingen aan te leren en uit te diepen en leren we het samenbrengen van adem en beweging. Deze lessen zijn geschikt voor beginners en ook voor meer gevorderden.

Poweryoga B (Gevorderden): Hier streven we naar een ononderbroken flow van adem, beweging en aandacht bij het lichaam. Hierbij volgen een uitgebalanceerde reeks houdingen, die geen enkel deel van het lichaam ongemoeid laten, elkaar op.

Hatha - Yin Yoga: Een meer Traditionele vorm van yoga waarin we langer in een houding blijven op een ontspannen, meditatieve manier met veel aandacht voor de ademhaling en de sensaties in het lichaam. Heeft een diepere gunstige uitwerking op de bindweefsels, gewrichten en werking van de organen.

Zowel beginnelingen als gevorderden zijn welkom en je kan op ieder moment aansluiten.

Een kwartiertje voor aanvang kan je terecht in 't Rietveld om je om te kleden, iets te drinken en in de sfeer te komen.

Yogazaal 't Rietveld bevindt zich in de Herlegemstraat 3, 9040 Gent - St Amandsberg. Dit is een zijstraat van de Dendermondsesteenweg, anderhalve kilometer van het Dampoortstation verwijderd.

Opgelet voor de meeste zoekmachines en GPS-en best Destelbergen ingeven! Overkant van de straat is inderdaad 9070 Destelbergen.

Met de bus geraak je er ook. Met lijn 3 tot aan het Heirnisplein en dan nog een 600 m stappen. Met lijn 34, 35 en 36 tot aan Dendermondsesteenweg (halte A. Baeyensstraat) en dan nog een 80 m stappen.

Waar wacht je nog op? Trek jouw meest comfortabele outfit en ga naar Yoga Cafe Gent.

Opgelet: Het is steeds noodzakelijk om jouw gewenste lessen te reserveren.
Dit kan je op volgende manieren: Bel: +496/86 94 46 of E-mail: info@yogacafe.be

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de Yoga lessen. Geniet van jouw zen-moment !

Activities available

Yoga

Practical information

Address

Yoga Café Gent

Herlegemstraat 3

9040 Gent

Schedule

Monday

09:00 till 12:00

Tuesday

Fermé

Wednesday

09:30 till 11:00

19:00 till 22:00

Thursday

Fermé

Friday

09:00 till 12:00

Saturday

Fermé

Sunday

19:00 till 22:00