Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Ben je op zoek naar yoga in Gent of omgeving? Zoek niet verder, Gymlib heeft de juiste plaats voor je gevonden! 

 

De yogaschool van Philippe Gist, gevestigd in Lokeren, heet u welkom in Moervaarteer 2. De plaats is gemakkelijk bereikbaar met de bus aan de Eksaardekerk (lijnen 27 en 270) en Eksaarde Sint-Jansdam. U kunt ook met de auto komen en een parkeerplaats vinden in de omgeving. 

 

Philippe Gist heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring als yoga-instructeur. Het doel van de lessen is om mensen fysisch te versterken, bijv. wie door het vele zitten achter de computer problemen ondervindt met de wervelkolom zal bij deze veelzijdige bewegingen zeker baat ondervinden. Door de zachte mentale inzet of toch een aandachtige objectieve waarneming bij het vormen van de yogaoefeningen bemerk je al snel een grotere mentale concentratie en ontspanning. Verder ervaar je ook dat deze gunstige combinatie van wilsinzet en klare voorstellingen ook meer evenwicht in je gevoelsleven met zich meebrengen.

 

Daarvoor is de mooie, zeer stille en aangename ruimte bij Philippe een echte aanwinst! 

 

BELANGRIJK:

Om uw sessie te boeken, moet u 0473/41 68 41 bellen of een e-mail sturen naar info@yogaschool.be.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

 

Gymlib wenst u een prettige sessie bij Yogaschool!

Activities available

Yoga

Practical information

Address

Yogaschool Lokeren

Moervaartveer 2

9160 Lokeren

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00