Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Zoek jij naar een sportgelegenheid in het centrum van Antwerpen? Zoek niet verder, Gymlib opent voor jou de deuren van Urban Coaching Antwerpen !


Urban Coaching in Antwerpen verwelkomt jullie om mee te doen aan zijn kwalititatieve Small Group Training sessies voor een functionele en complete work out.
Small Group Training is sporten in groepjes van maximaal 8 personen onder deskundige begeleiding van een van onze topcoaches. Naast de fysieke voordelen leer je ook hoe je moet bewegen en bouw je langzaam op naar de iets meer technische fitnessoefeningen. Het ultieme doel is het lichaam klaar te stomen voor elke uitdaging. Je sport dus in functie van jouw doelen!

Een training van maximaal 60 minuten!
Je doorloopt elke sessie een volledige training van ongeveer 60 minuten. Een stevige opwarming wordt gevolgd door workouts rond core, kracht en stabiliteit. De groepsles wordt afgerond met een tiental minuutjes stevig afzien.

Meer variatie, meer fun!
Elke training is anders. Teamwork, plezier en enthousiasme staan centraal in het voorbereiden van elke training. Ons streefdoel? Onze leden fitter, parater en gezonder te maken aan de hand van de duidelijke rode draad in de programmering.

Samen trainen is leuker!
Je werkt elke training samen af. Iedereen doorloopt dus dezelfde oefening, al dan niet met een aanpassing op maat van de deelnemer (wat moeilijker of net wat makkelijker). Je traint immers samen met mensen die soms meer of net minder ervaring hebben.

Een mooie kans om niet alleen van de coach te leren, maar ook van je mede-sporters. Bovendien stimuleer en ondersteun en je elkaar zowel fysiek als mentaal. Wie weet ontstaan er zelfs hechte vriendschappen.

Meer resultaat!
Door de hogere intensiteit van elke training krijg je, mits voldoende recuperatie, nog sneller resultaat. Sneller gewichtsverlies, meer spiermassa, betere conditie, minder rugklachten… Het zijn maar enkele voordelen die je aan den lijve zal ondervinden.

Samen trainen motiveert en zorgt ervoor dat je toch uit die luie stoel komt, hoe slecht het weer ook is, hoe erg die Netflix-serie ook lonkt. In groep train je harder en word je sterker.

Je kan best met het openbaar vervoer of met de fiets komen aangezien parking in het centrum vrij schaars is. Er is een kleedkamer en een douche voorzien, je kan ook voor en na de training even bekomen in de gezellige lounge om een koffie of een pre-workout drank te nuttigen.
De accomodatie zelf is zeer hoogstaand en is eerder industrieel ingericht om de ruimte zo fucntioneel mogelijk te benutten.

Aarzel niet en contacteer Andy voor een eerste via info@urban-coaching.be of door te bellen naar 03 434 22 23.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Wil jij stoom afblazen of ben je klaar om je eens goed uit te leven? Het Urban Coaching Antwerpen team staat voor jullie klaar. Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw toegang tot al onze faciliteiten !

Activities available

Circuit training

Fitness

Practical information

Address

Urban Coaching Antwerpen

Aalmoezenierstraat 82

2000 Antwerpen

Schedule

Du Monday till Friday

08:30 till 13:00

16:00 till 21:00

Saturday

08:30 till 13:00

Sunday

Fermé

The assets

Individual changing rooms

Showers

WI-FI