Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Zoekt u een aangename fitness in Antwerpen? Zoek dan niet langer!
Fitness Wezenberg fitness beschikt over de nieuwste apparatuur, en een gezellige zithoek waar je na het trainen nog even kan bekomen. Deze fitness beschikt over een zeer uitgebreid en recent gamma van toestellen alsook groepslessen.

Fitness Wezenberg is makkelijk te bereiken per openbaar vervoer aangezien de bushalte (van de lijn 17) slechts op 130 meter gelegen is. Ook met de wagen is deze fitness gemakkelijk toegankelijk, het situeert zich vlakbij de ring van Antwerpen. Indien je van de E19 komt, neem je best de afslag Antwerpen-Centrum richting Hoboken,Schelde. Er is een gratis parking die ook gemakkelijk te vinden is, aangezien de fitness vlak aan het zwembad ligt.

Bij fitness Wezenberg kan je niet alleen terecht voor fitness maar ook voor je rugproblemen aangezien ze ook pilates in de aanbieding hebben en nog zovele andere groepssporten. Natuurlijk zijn er ook douches aanwezig zodat je na je zware inspanning toch weer fris naar huis kan. Op onderstaande link kan je alvast een kijkje nemen van alle soorten lessen van zumba tot spinning,…

De openingsuren vind je op onderstaande link HIER.

De procedure om je PASS te valideren: 

Bij aanvang van uw sessie valideer je je pass via PUNCH GPS in de Gymlib App (u hoeft niet langer uw 8-cijferige code te communiceren).


Zo ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Wezenberg Fitness .
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de fitness of de groepslessen. Geniet van jouw work-out! ! :)

Activities available

Dance

Fitness

Pilates

Sauna

Yoga

Practical information

Address

Fitness Wezenberg Antwerpen

Desguinlei 17-19

2018 Antwerpen

Schedule

Du Monday till Friday

08:30 till 22:00

Saturday

09:00 till 16:00

Sunday

09:00 till 14:00

The assets

Free parking

Sauna

Showers

The reviews

star

4

(3)

Christophe

10/07/2022

Patrick

19/05/2022

Goed jammer dat er geen airco is. Water douche was koud

Utilisateur anonyme

03/03/2020