Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Gymlib geeft je toegang naar American Fit & Health Center Merksem opent voor u zijn deuren, zodat u er het beste van kan maken!

 

Kilootjes weg werken? Spiermassa ontwikkelen of extra conditie verwerven? Deze goed uitgeruste fitness te Merksem heeft alle apparatuur voor handen om uw fysieke kunnen uit te dagen en te verbeteren.


Wie geïnteresseerd is in bodybuilding in Merksen moet gegarandeerd eens binnenspringen bij American Fit & Health Center. Deze fitness heeft alles in huis om de spieren maximaal uit te dagen.

Trainen met een kampioen

Train onder begeleiding van een kampioen. Patrick Alleman is al diverse keren Belgisch en internationaal bodybuilding kampioen geweest en weet als geen ander hoe het beste resultaat te behalen. Jonas De Munck (Ironize) is een personal coach die aan de slag gaat met doorgedreven trainingssystemen, technieken en de juiste voeding. Na enkele weken zult u trots zijn op uw lichaam en conditie. American Fit & Health Center biedt u daarnaast de beste apparatuur aan waar de concurrentie enkel maar kan van dromen.

Powerplate

De Powerplate versterkt de spieren, verbetert de bloedcirculatie en verhoogt het basaalmetabolisme. Door middel van vibratie worden vet en cellulitis opgegeven. Elke training duurt slechts 10 à 20 minuten.
Powerplate maakt verklevingen los en zorgt ervoor dat samengeklonterde cellen loskomen en verschrompelen. Door de dieptebehandeling worden de elasticiteit van de huid en de onderhuidse bindweefsels langdurig verbeterd. U vermagert dus zienderogen, krijgt een strakker bindweefsel en een zichtbaar strakkere huid. Ideaal dus voor wie wil afslanken zonder uren te moeten spenderen in de fitness.

 

 

 


Waar wacht je nog op?? Bij American Fit & Health Center beleef jij de training van jouw leven!!Meer informatie vind je terug op de website.

 

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de fitnessfaciliteiten en de groepslessen. Geniet van jouw workout!

Activities available

Fitness

Practical information

Address

American Fit & Health Center Merksem

Toekomstlaan 1

2170 Merksem

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00

The assets

Showers