Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Zin in een nieuwe uitdaging in de buurt van Deurne? Perfect Team MMA staat voor je klaar. Respect voor elkaar staat centraal in deze gym. Het is een leuke omgeving waar iedereen begeleiding krijgt van professionele instructeurs.

Perfect Team MMA staat open voor iedereen en legt de nadruk op een alternatieve vorm van fysieke activiteit eerder dan het vecht karakter van de sport. Indien het je eerste les is kan je best op voorhand even mailen naar info@perfectteam.be . De voornaamste aanbiedingen van deze gym zijn MMA 4kids, MMA Fundamentals, MMA Pro, Cross fight. We raden ook aan eens op de website te kijken naar verdere aanbiedingen.
Er zijn douches aanwezig, douchegerief breng je zelf mee. Je waardevolle spullen kan je afgeven aan de bar. Eigen drank is niet verboden. Je kan ook aan de bar drank aankopen. Lockers zijn hier niet aanwezig. Aarzel niet en leer ons gerust kennen.

Perfect Team MMA ligt op 1km van de afrit 18 'Wommelgem' van de E313 en is perfect bereikbaar via de N12. Ook voor zij die van op de antwerpse ring komen is het best om de E313 te volgen en af te rijden in Wommelgem.

Je kan de openingsuren hier ontdekken hier. Meer informatie over hun aaanbod kan je hier terugvinden hier.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Wil jij stoom afblazen of ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Perfect Team MMA. Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw recht op één les MMA !

Activities available

Boxing

Combat sports

Practical information

Address

Perfect Team MMA Deurne

August Van de Wielelei 95

2100 Deurne

Schedule

Monday

18:00 till 21:00

Tuesday

19:00 till 21:00

Wednesday

18:00 till 21:00

Thursday

19:00 till 21:30

Friday

18:00 till 21:00

Saturday

10:00 till 12:00

Sunday

Fermé

The assets

Showers

WI-FI