Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Zoek je een sportgelegenheid in de nabijheid van Herentals? Het zoeken deden we voor jou. Gymlib opent voor jou de deuren van SELF!

Sporten in groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen. Groepslessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd of fitheid. De energie die je opwekt door te bewegen met anderen, motiveert om net dat beetje verder te gaan. SELF biedt een gevarieerd aanbod aan groepslessen aan zodat je zonder twijfel een of meerdere groepslessen naar jouw keuze vindt!

VINYASA is een power yoga waarbij je in een flow op het ritme van je ademhaling vloeit van de ene naar de andere houding in een sequence. Het is toegankelijk voor iedereen doordat de yogadocente opties geeft voor zowel beginners al gevorderden. Door de flow komt de bloedsomloop op gang en worden de zweetklieren gestimuleerd. Hierdoor zul je afvalstoffen beter kwijt kunnen en wordt het lichaam gereinigd. Doordat de spieren en organen ook een betere doorbloeding krijgen, kunnen spierklachten voorkomen worden, verminderen en zelfs verdwijnen. De ademhaling zal voor meer rust, onstpanning maar ook energie zorgen. Met deze yogavorm versterk je je spieren, uithouding, flexibiliteit terwijl je tegelijk ook stress reduceert.

BALANCE is een yoga-tai chi-pilates-workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde serie van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

High Intensity Interval Training (HIIT) is ontwikkeld om zo veel mogelijk vet te verbranden op een zo kort mogelijke tijd. Tijdens deze intensieve 30-minuten training ga je een combinatie doorlopen van verschillende oefeningen met en zonder gebruik van materialen. HIIT geeft je de uitdaging en de intensiteit die je nodig hebt om je lichaam een boost te geven. Deze work-out is voor iedereen toegankelijk. Zoek je eigen limieten op!

De ‘VICTORIA SECRET’-workout bestaat uit een combinatie van conditionele en spierversterkende oefeningen. In deze groepsles gaan we aan de slag met de nieuwste workout trends uit Amerika, die gericht zijn op vetverbranding en gewichtsverlies. De VS-workout is een full-bodytraining waarbij alle grote spiergroepen worden aangesproken.

Bij PILATES wordt het lichaam als een geheel beschouwd zodat bij elke oefening meerdere spiergroepen tegelijk aan bod komen, waarbij zowel kracht als lenigheid worden uitgedaagd. De oefeningen zijn gericht om de onderrug, buik, bekken en bilspieren te versterken. Iedereen kan deelnemen aan Pilates. Of je nu wil trainen, verstevigen of revalideren, je doet het beter, sneller en efficiënter in combinatie met Pilates!

BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen.

De 'CORE' is een verzameling van spieren die bestaan uit de buikspieren, middenrif, onderrugspieren en de bekkenbodem. Als het aankomt op het sterker maken van het totale lichaam dan zijn core oefeningen onmisbaar. De core van het lichaam wordt gebruikt bij talloze bewegingen zowel tijdens de sport als in het dagelijkse leven. De spieren van de core zijn nodig voor stabiliteit en balans van het lichaam. Het versterken van deze spieren levert veel voordelen op voor het lichaam. Dit geldt niet alleen voor sporters maar voor iedereen.

The BARRE is dé nieuwste fitnessworkout die in een hoog tempo de wereld verovert en beoefend wordt door talloze beroemdheden. Deze dans workout is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. En je hebt er geen balletachtergrond voor nodig! Naast het werken aan een fit lichaam, leer je een andere manier van bewegen: eleganter, vloeiender en met een betere houding als resultaat. Deze verschillende aspecten worden gecombineerd tot een uitdagende en lekkere workout op energieke muziek.

BODYCOMBAT is een krachtige fight workout. Tijdens deze intensieve cardio workout voer je bewegingen uit, die afkomstig zijn uit diverse Oosterse vechtkunsten als Karate, Taikwondo en Muay Thai. Het is een fel en energiek fitness programma, waarbij je kei hard calorieën verbrandt! Tijdens een gemiddelde BodyCombat les verbrandt je maar liefst 740 calorieën.

Voor meer informatie over de groepstrainingen en hoe je deze kan boeken kan je hier. klikken. Je kan ook altijd een kijkje op onze instagram nemen hier..

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Wil jij stoom afblazen of ben je klaar om je eens goed uit te leven? Het SELF team staat voor jullie klaar. Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw toegang tot één groepsles !

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

Self Herentals

Watervoort 8

2200 Herentals

Les horaires

Du Lundi au Jeudi

09:00 à 10:30

19:00 à 21:00

Vendredi

09:00 à 10:30

Samedi

09:30 à 11:00

Dimanche

10:00 à 12:00

Les plus

Parking gratuit

WI-FI