Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Gymlib biedt u de mogelijkheid aan om weer in topvorm te geraken dankzij Move for Health gelegen te Wilrijk! Hier staat niet enkel het lichaam trainen centraal. Door zowel Pink Boxing en Small Group Training net zoals Yoga aan te bieden, zorgen we voor een holistische benadering van het menselijk lichaam en geest. Mens sana in corpore sano! Move for Health opent voor u zijn deuren, zodat u er het beste van kan maken!

Is de conditie niet meer wat het geweest is? Kan u al even niet meer in uw trouwkostuum of trouwjurk? Wilt u terug fit geraken als weleer?


Het concept van Move for Healt is om een team te vormen waarbij ieder een expert is in zijn vak. Door nauw samen te werken met elkaar, versterken ze elkaar en kunnen ze hun klanten coachen tot het gedroomde resultaat. Indien nodig sturen ze de klanten naar elkaar door. Bewustwording is zeer belangrijk binnen Move For Health. Enkel door bewustwording kan er een klik ontstaan waarbij je resoluut gaat voor je doelstellingen. 

Pink Boxing: Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining. Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek.
Wij geven les op onderstaande dagen en uren:
Dinsdag van 20u15 - 21u15
Donderdag van 20u15 - 21u15
Zaterdag van 11u15 - 12u15

Small Group Training: Wil je wel werk maken van je fysieke gezondheid, maar heb je soms een duwtje in de rug nodig? Om duidelijk te maken dat je er niet alleen voor staat, organiseren we tot vijfmaal per week een intensieve training in beperkt gezelschap. Zo kan jij – samen met drie anderen – je kracht en conditie verbeteren op het moment dat jou het best uitkomt.
Wij geven les op onderstaande dagen en uren:
Maandag van 9u - 10u en 19u - 20u
Donderdag van 9u - 10u en 19u - 20u
Zaterdag van 10u - 11u

Yoga: Via yoga leer je opnieuw verbinding maken met je lichaam. In ons dagelijks leven zijn we met onze blik te veel naar buiten gericht, waardoor we het contact met ons lichaam volledig zijn kwijtgeraakt. Helaas ervaren steeds meer mensen stress, wat gepaard gaat met fysieke en mentale klachten als gevolg van een druk en hectisch leven. Daarnaast zijn we steeds minder bewust van de connectie met de natuur en alles en iedereen om ons heen.
Door middel van het beoefenen van yoga en het yogaposes, de ademhalingsoefeningen, mindfulness en meditatie wordt de connectie met jezelf weer sterker. Hierdoor kan je beter naar je intuïtie luisteren. De poses zorgen voor een sterk, gezond en flexibel lichaam waardoor je in het dagelijks leven vrijer bent van belemmeringen, ziektes en pijn. Ook zorgt dit ervoor dat het makkelijker is om stil te zijn, om te luisteren naar jezelf, te mediteren en echt te ontspannen.
Wij geven les op onderstaande dagen en uren: 
Op oneven weken gaat het door op woensdag van 11u - 12u 
Elke woensdag van 19u - 20u30

 

Je Gymlib abonnement geeft u recht op 5 sessies per maand bij Move for health.

Gymlib wenst u een aangename sessie bij Move for health te Wilrijk!

Activités disponibles

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

Move For Health Wilrijk

Jules Moretuslei 145

2610 Wilrijk

Les horaires

Du Lundi au Vendredi

08:00 à 20:00

Samedi et Dimanche

09:00 à 18:00

Les plus

Douches