Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

Fitclass Hasselt

Ouvert

Fitclass Hasselt - Hasselt

Vildersstraat 5, 3500

Zoek jij naar inspiratie om actief te leven? Fitclass in Hasselt geeft jou alle redenen om aan jouw sportieve avontuur te beginnen!

Het is onze missie om mensen Fitter, Actiever, Gezonder en dus Gelukkiger door het leven te leren gaan gaan. De FITCLASS methode is laagdrempelig, efficiënt en we garanderen resultaat.

FITCLASS ziet bewegen als een onderdeel van een holistische aanpak, waarbij, naast bewegen, gezond eten, ontspannen en sociale interactie een belangrijk onderdeel uitmaken van de leefstijl. FITCLASS is een middel om je doel te bereiken, geen doel op zich.

Gymlib-gebruikers kunnen via de Fitclass-website een kennismakingsles boeken, dat is best altijd de eerste stap. Tijdens deze kennismakingsles geven wij uitleg over gebruik toestellen, lesvorm en werking.

Bijkomstig kan u best ook een FITADVIES te boeken. Een FITADVIES is niet inclusief het Gymlib abonnement en kost €85,00.

Vanaf dat u één van de twee initiaties hebt gevolgd, kan u als Gymlib gebruiker de lessen circuit of mix boeken.

FITCLASS is een netwerk van beweeg & advies centra. Ons doel is mensen fitter, actiever, gezonder en dus gelukkiger te maken.
FITCLASS centra bevinden zich in scholen. Overdag is de FITCLASS er gratis voor de leerlingen. Na de schooluren is dit voor iedereen toegankelijk, dus ook voor u!

FITCLASSEN doe je niet vrijblijvend. We starten altijd met een FITADVIES, we meten conditie, lenigheid, lichaamssamenstelling en op basis van de resultaten maakt onze FITCLASS coach een persoonlijk 12 weken beweegplan. Op die manier kan je zowel thuis, buiten als bij FITCLASS juist gedoseerd gaan bewegen.

FITCLASSEN doe je steeds na een kennismakingsles. Een les waarin maximaal 6 personen aanwezig zijn. We leggen gebruik van de toestellen uit, de lesvorm en hoe je zo efficiënt mogelijk en met plezier kan deelnemen aan de lessen.
Na de kennismakingsles kan je online je lessen boeken.

FITCLASSEN doe je:
Steeds op afspraak
Les duurt 1 uur
Met max. 24 deelnemers
Altijd onder begeleiding van een FITCLASS Coach
Op muziek

Resultaat gegarandeerd!
Meer info www.fitclass.com


Waar wacht je nog op? Pak jouw handdoek en sportschoenen en ga naar Fitclass Hasselt!

Les activités proposées par Fitclass Hasselt

Fitness

Les infos pratiques

Fitclass Hasselt

Vildersstraat 5, 3500 Hasselt

Les horaires

Du Lundi au Vendredi

08:00 à 20:00

Samedi et Dimanche

09:00 à 18:00

Les plus

WI-FI

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !

Je suis déjà bénéficiaire de Gymlib

Découvrez nos autres partenaires

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !

Je suis déjà bénéficiaire de Gymlib