Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Graag sporten in omgeving Ternat? Hier stellen we graag Sportzone te Liedekerke voor!
Deze club heeft al 12 jaar ervaring en recent is het sanitair vernieuwd ook kan je genieten van de sauna na het sporten. De lockers zijn voorzien van een code slot dus geen sleuteltje nodig. Handdoek en zeep voorzie je best zelf.

Sportzone is makkelijk te bereiken zowel met de bus als met de wagen gratis parking is voorzien voor de deur indien deze volzet is kan je gerust nog in de straat parkeren opgelet dit wel betalend. Met de bussen 213, 355, 625 geraak je makkelijk tot aan de fitness maar ook met de trein is dit geen probleem aangezien het van aan de halte slechts 5 min wandelen is.
Met de wagen komende van Brussel neem je de E40 waarna je de afslag 19A Affligem neemt volg de Nijverheidszone Begijnenmeers in Liedekerke en zo komt u aan de Sportzone fitness uit.

Tino en Isabelle zijn gebeten door de sport en alles wat erbij komt kijken.
Ze zullen jullie dus met raad en daad bijstaan voor al jullie vragen met sporten en voeding.
Tino heeft jarenlang zelf in de wielersport gezeten en dit op vrij hoog niveau waardoor de passie van de sport en aangepaste voeding een vaste stek in zijn leven heeft.
Bij deze fitness kan je individueel gaan trainen op de vele recente toestellen en deelnemen aan de groepslessen, Spinning en Bootcamp deze laatste gaat door buiten tot einde september.

Alle mogelijkheden kan je op onderstaande link vinden. hier.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Zo ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Sportzone. Het systeem van Gymlib is onbeperkt en volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw toegang tot al onze faciliteiten en één groepsles ! :)

Activities available

Bootcamp

Fitness

Sauna

Practical information

Address

Sportzone Liedekerke

Begijnenmeers 5A

1770 Liedekerke

Schedule

Du Monday till Thursday

09:00 till 22:00

Friday

09:00 till 21:00

Saturday et Sunday

09:00 till 13:00

The assets

Free parking

Sauna

Showers

WI-FI