Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Geen solo-sporter? Liever de vibe van een groep die je nét dat duwtje extra geeft? Gymlib geeft je toegang tot Health Factor Gym in Aalst!

300 vierkante meters vernieuwde firnessruimte - 15 groepslessen - 10 bokslessen - coaching training en voeding - sportvoeding - sportsbar - zithoek - douches - lockers...

En dat alles in een fijne sfeer waar inspanning, ontspanning, resultaten en fun perfect in balans zijn!

Met als grote troef de bokslessen: Engelse boks en Thaiboks!

Wil jij gewoon in vorm geraken en je lekker in je vel voelen, wil je jezelf leren verdedigen of loop je misschien al een tijdje te dromen om Olympisch bokskampioen te worden? Dan is dit je kans!

Tijdens de bokstrainingen zal er een brede basiskennis van de verschillende boks- en kicktechnieken aangeleerd worden. Naast het aanzienlijk verbeteren van je conditie, leren deze technieken je lichaam ook nieuwe reflexen aan. Deze lessen zijn ideaal voor het verbeteren van je cardiovasculair uithoudingsvermogen en je oog-arm-been-coördinatie, en zullen je leniger, sterker en strakker maken.

 

Met jou Gymlib code heb je toegang tot meer dan alleen de bokslessen zo zijn er verschillende groepslessen in; zumba, fatburn, fitwalk, total body etc,.

Wil jij weten wanneer je welke groepsles kunt bijwonen? Klik dan hier en surf naar de website!

 

Wil je hiernaast bepaalde doelen halen voor je nieuwe sportieve uitdaging? Aarzel dan zeker niet een van de coaches aan te spreken met hun jaren ervaring en jouw motivatie zal het een fluitje van een cent zijn om je doelen te kunnen halen.

 

Jouw spullen veilig opbergen? Maak gebruik van de lockers door een sleuteltje te vragen aan de receptie.

 

De groepslessen dienen steeds op voorhand gereserveerd te worden. Bel hiervoor naar: +325378072996

 

Waar wacht je nog op? Pak jouw sportzak en werk jezelf eens goed in het zweet in Health Factor Gym Aalst.

 

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

 

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de fitnessfaciliteiten en groepslessen. Geniet van jouw workout !

 

 

 

Activities available

Boxing

Fitness

Practical information

Address

Health Factor Gym Aalst

135 Geraardsbergsestraat

9300 Aalst

Schedule

Du Monday till Friday

09:00 till 22:30

Saturday

10:00 till 18:00

Sunday

10:00 till 13:00

The assets

Free parking

Showers

WI-FI

The reviews

star

5

(1)

Utilisateur anonyme

12/02/2020