Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Als moeder van 3 kinderen en met een beroepsverleden als klassiek balletdanseres aan het Koninklijk Ballet van Vlaanderen en als sales manager, heeft Lisa De Ceuster gekozen voor yoga om haar lichamelijke en geestelijke gesteldheid te verbeteren en verlichting te vinden tegen grote vermoeidheid, chronische pijn en stress.

Het genezend effect dat ze mocht ervaren was zo intens dat ze deze verlichting en innerlijke rust die de beoefening van yoga haar bracht, graag wilde delen met anderen.

Wist u dat muziek door de aderen van Soul Yoga stroomt ?

In al hun lessen delen ze dezelfde liefde voor yoga en muziek. Ze zullen je veilig door elke oefening begeleiden. De lessen zijn ontworpen met het oog op het versterken en soepeler maken van het lichaam, en gebruiken afspeellijsten, afgestemd op het moment om de ziel tot rust te brengen en de geest stil te maken.

Indien u een Yoga fanaat bent dan hebt u alvast begrepen dat dit ‘the place to be’ is, ofwel houdt u van muziek en dan kan er hier ook veel positieve energie van stromen! Als beginner zullen ze er hier voor zorgen dat u een uitstekend ervaring beleefd! De lessen staan dus werkelijk voor iedereen open. Ze lopen het gans jaar door met uitzondering van de schoolvakanties. 

U mag hier 5 keer per maand een les komen volgen.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Gymlib wenst u een weldoende sessie bij Soul Yoga!

Activities available

Yoga

Practical information

Adresse

Schedule

Monday et Tuesday

Fermé

Wednesday

10:00 till 11:00

Du Thursday till Sunday

Fermé