Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Graag Yoga volgen in Leuven? Hier stellen we Sante Magic voor!
Sante Magic heeft een zeer ruim aanbod aan verschillende soorten yoga hier is dus voor ieder wat wils.
De personen die yoga geven zijn van zeer hoog niveau en hebben zeer goede scholingen gedaan of de nodige ervaring.

Met de wagen komende van Brussel neem je best de E40 richting Leuven na zo een 15km rij je naar de E314 richting Genk/Hasselt/Leuven.
Hierna neem je de afslag 18 Herent sla rechtsaf naar de Nieuwe Mechelsesteenweg/de N26 (borden naar Leuven-Centrum). Na zo een 80m slaagt u linksaf naar de Mechelsesteenweg/de N26a deze volgt u gedurende 1,5km om dan terug rechts af te slaan waarna je na 260m terug rechts afslaat op de Vaartstraat. Je wagen kan je betalend parkeren in de straat. Met de volgende bussen geraakt u er natuurlijk ook: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 284, 285, 315, 316, 317, 333, 358, 370, 371, 380, 395 deze stoppen aan halte Leuven Rector De Somerplein.

Yoga kan je beginnen op eender welk moment in je leven. Vaak beginnen mensen om verscheidene redenen met yoga: om flexibeler te worden, om een strakker lijf te krijgen, om gewicht te verliezen, of om beter te leren relaxen. Van een regelmatige beoefening van yoga word je fitter, krijg je een betere vorm, word je sterker, kalmer en beter in staat om te gaan met de stress van het dagelijkse leven.
Een goede marketeer zou zeggen dat yoga alles in één is: van sport tot massage, accupunctuur, relaxatie en mindfullnes, diëten en chiropraxie. Voor mij is yoga eerder een levensstijl en ik ben ervan overtuigd dat een dagelijkse yoga beoefening onderhoudend kan werken voor de gezondheid van zowel lichaam en geest. Zo wil je dit graag eens proberen dan ben je bij Sante Magic aan het juiste adres. Maar ook voor de mensen die reeds meer ervaring hebben in Yoga komen hier aan hun trekken door het zeer ruime aanbod is hier voor ieder wat wils.

Bij Sante magic kan je niet alleen yoga volgen maar nog zoveel andere zaken. Met onze pas kan je enkel deelnemen aan de Yoga lessen.
Voor deel te nemen aan de Yoga lessen doe je best het volgende. Bellen op 0477.653.686 (de telefoon is best bereikbaar in de namiddag, laat gerust een berichtje na) of naar onderstaande link voor je reservatie te bevestigen.

Je kan de groepslessen rooster en de openingsuren hier ontdekken hier.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Zo ben je klaar om je eens een goede Yoga les te volgen? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Santé Magic. Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend. Elke pass geeft jouw recht op één groepsles!

Activities available

Pilates

Yoga

Practical information

Address

Santé Magic Leuven

Vaartstraat 78

3000 Leuven

Schedule

Monday et Tuesday

13:00 till 20:00

Wednesday et Thursday

Fermé

Friday et Saturday

13:00 till 20:00

Sunday

Fermé

The reviews

star

5

(2)

Bart

31/07/2022

Goede beginners les

Johanna

30/01/2020