Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

Santosa Yoga Hasselt

Open

Santosa Yoga Hasselt - Hasselt

Gebanne-Groezenstraat 35, 3500

Voel je welkom bij Santosa Yoga!

Ontdek de positieve effecten van Yoga op lichaam en geest. Ben je vaak vermoeid? Heb je last van je rug of stijve benen? Heb je vaak hoofdpijn of kan je je moeilijk concentreren? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de werking van Yoga? Dan ben je bij Santosa Yoga aan het juiste adres!

Iedereen is welkom. Voor Yoga is geen voorkennis, lenigheid, bepaalde leeftijd of leefgewoonte nodig. We werken in kleine groepjes. De houdingen worden aangepast aan wat je nodig hebt op het moment, zowel voor beginners als ervaren Yogi’s, die hun practice willen verdiepen.

De lessen worden opgedeeld in 3 groepen:

BEGINNERSLES: Er wordt veel aandacht besteed aan de basishoudingen. Deze les is ideaal om met yoga te starten en een goede basis op te bouwen.

ALGEMENE LES: In deze les wordt er dieper in gegaan op de houdingen en variaties geoefend op de basishoudingen, waardoor de les intenser gemaakt kan worden voor elk niveau. Iedereen is welkom, zowel beginners als leerlingen die al langer met yoga bezig zijn.

PROPS LES: In deze les werken we langzamer en wordt er extra gebruik gemaakt van de hulpmiddelen om het lichaam te ondersteunen waar nodig. Deze les is ideaal voor wie het wat rustiger aan wil doen of wat ouder is.

Wanneer welke les doorgaat vind je hier.

Klaar om helemaal in balans te komen?
Waar wacht je dan nog op? Ontdek Santosa Yoga in Hasselt. Het systeem van Gymlib is vrijblijvend en geeft je recht op één yogales.

The activities offered by Santosa Yoga Hasselt

Yoga

Practical information

Santosa Yoga Hasselt

Gebanne-Groezenstraat 35, 3500 Hasselt

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00

The assets

Discover our other partners