Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Zoek je een lichaamsverrijkende ervaring of wil je je lichaam versterken en gezonder maken? Gymlib geeft je toegang tot Start 2 Yoga in Hasselt.

Een schitterend aanbod van hoogkwalitatieve groepsyoga is wat je hier zal ontdekken. Daisy is een gepassioneerde yogi die haar leven heeft toegewijd aan yoga en in het bijzonder de Kundalini stroming. Een hoogstaande en welbeleefde ervaring is dus gegarandeerd.

Start 2 Yoga focust zich voornamelijk op de Kundalini yoga, een oude vorm van yoga die in de jaren 70 naar het westen is overgewaaid.
Met Start 2 Yoga maak je stap voor stap kennis met specifieke lichaamsbeweging van deze vorm via energie stimulerende oefeningen, ademhalingstechnieken, relaxatie op muziek en meditatie.

De lessenrooster vind je hier

Voor meer informatie bezoek onze website


Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Ben jij geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en kom in je soepelste outfit naar Start 2 Yoga Hasselt met je Gymlib pass.
Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw recht op één yoga les !

Activities available

Yoga

Practical information

Address

Start 2 Yoga Hasselt

Sint-Katarinalaan 8 Bus 31

3500 Hasselt

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00