Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Zoek je een yoga sessie waar op een lievere en warmere manier met uw geest, lichaam en ziel wordt omgegaan? Gymlib geeft u toegang tot De Kas in Sint-Truiden 

 

Een verfrissende yoga sessie op een prachtige locatie, een oude aardbeien serre in hartje Haspenspouw omgetoverd tot één van de mooiste studio’s van het land. Kathy geeft met veel passie haar kennis mee om beter met stress om te gaan, op een bewuste manier te bewegen en terug naar je lichaam en geest te luisteren. Zelfzorg staat hier centraal!

Yoga zorgt voor de ontwikkeling van een heldere, ontspannen en creative geest. Yoga brengt evenwicht en activeert de zelfhelende kracht in het lichaam. Het beoefenen van yoga draagt bij tot deze innerlijke evolutie. Ook op fysiek niveau zal yoga effect hebben en je lichaam sterker, flexibeler en gezonder maken. 

 

Voor meer informatie over de lesrooster etc. kan je altijd even op de website kijken hier

Indien je bijkomende vragen hebt kan je altijd bellen naar +32488861334

Reserveren kan alleen via de mail of telefonisch, en vergeet niet je acht-cijferige code doortegeven bij reservatie

 

Indien je zelf geen yogamatje hebt kan je er ter plekke steeds eentje huren aan 1€, het is op termijn wel prettiger en hygiënischer om zelf eentje aan te schaffen. 

 

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

 

Zo ben je klaar voor een echte yoga sessie? Twijfel niet en verwen je geest door deze rustgevende yogasessies en neem je Gymlibpass mee!

 
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je recht op toegang tot de verschillende groepsyogalessen. Geniet van jouw zen-moment!

Activities available

Yoga

Practical information

Address

De Kas Sint-Truiden

81 Kabei

3800 Sint-Truiden

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00

The assets

Free parking