Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Zoek je een lichaamsverrijkende ervaring en wil je je lichaam versterken en gezonder maken? Gymlib geeft je toegang tot “Infraligne” in Waarschoot. Opgelet deze studio is enkel voor dames.

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is. Eng? Niet echt: want al meteen kan je vooruit kijken – naar de kilo’s of de centimeters die je voor ogen hebt.
Op basis van je figuuranalyse en je doelstellingen stellen onze professionele coaches een individueel programma op, rekening houdend met je leeftijd, metabolisme, conditie, … en jouw specifieke wensen. Dat omvat een oefenprogramma op maat in de infraroodcabines, en een aanpassing aan je eetgewoontes. Uiteraard volgen we je voortgang erg nauwgezet op en passen we je trainingsschema aan zodra je vooruitgang boekt.

Vet verbranden en spieren versterken doe je via oefeningen. Elke sessie staat dus in het teken van een halfuurtje werken onder begeleiding van een bewegingscoach. Zo verbrand je heel wat calorieën per oefenbeurt, en verlies je erg snel centimeters. Uiteraard krijg je een aangepast programma op maat van je lichaam en je doelstellingen.

De infraroodcabines zijn de hoeksteen van ons bewegingsprogramma. De stralen dringen door tot in de vetlaag onder de huid en zorgen voor een betere stofwisseling zodat je lichaam afvalstoffen sneller afvoert. Ook je bloedsomloop verbetert en je spieren worden veel elastischer waardoor je veel minder kans hebt op spierpijnen of letsels. Cellulite verbetert aanzienlijk: je huid wordt onder de infraroodstralen weer mooier, strakker én gezonder.

Gezonde voeding en sporten onder infraroodstralen, dat is de combinatie waar Infraligne Waarschoot altijd trouw aan blijft. Wil je graag gezond vermageren, weer meer energie krijgen, tips om lekker lichter te eten of wil je gewoon wat meer bewegen? Kom dan zeker eens langs bij Infraligne Waarschoot! Jara en haar assistenten zullen jullie de nodige info geven en met raad en daad bijstaan. Voor de eerste keer zeker reserveren dit kan op waarschoot@infraligne.be of kan u steeds eens bellen op 09 343 89 62.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Zo ben je klaar om gezonder en fitter te gaan leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Infraligne Waarschoot. Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend. Elke pas geeft recht op één sessie bij Infraligne ! :)

Activities available

Fitness

Practical information

Address

Infraligne Waarschoot

Stationstraat 43

9950 Waarschoot

Schedule

Monday

08:30 till 14:00

16:30 till 21:00

Tuesday

09:00 till 21:00

Wednesday

08:30 till 12:30

16:30 till 21:00

Thursday

09:00 till 21:00

Friday

08:30 till 15:00

Saturday

09:00 till 12:00

Sunday

Fermé

The assets

Individual changing rooms

Showers

WI-FI

The reviews

star

3

(1)

greta

04/10/2020