Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Op zoek naar een leuke fitness te Gent? No Limits Fitness is reeds 31 jaar een gevestigde waarde in de fitness wereld. Met een oppervlakte van 2000m² en zeer recente toestellen kan je je hier naar volle lust uitleven, zowel voor conditie, kracht als cardio maar ook de groepslessen zijn super.

No Limits Fitness is op de Brugsesteenweg gelegen en is makkelijk te bereiken zowel per auto als per openbaar vervoer. Komende van Brussel rij je Gent binnen en sla je links af op de R4 gedurende 900meter. Waarna je de Bevrijdingslaan opgaat voor 5meter hierna bereik je de Brugsesteenweg na deze 1km gevolgd te hebben heeft u de fitness bereikt. Gratis parking is ter beschikking voor de leden, per openbaar vervoer kan je de buslijnen 6, 9 en 69 nemen en op de halte Post uitstappen deze is op 270 meter , of de buslijn 3 tot Claeysplein die op 150 meter gelegen is.

Indien je graag na het sporten even tot rust komt kan dit ook in het wellness gedeelte van de fitness sauna en douches zijn aanwezig. Danny de uitbater en zijn collega’s staan jullie graag bij om jullie doelen te bereiken aarzel niet om hun raad te vragen ook voor je voeding is dit natuurlijk geen probleem.

Je kan ook aan zeven verschillende groepslessen deelnemen:

Pilates
Easy Indoor Cycling
Striding
Xco
Pump
Morning Workout
Indoor Cycling

De lesrooster kan je op onderstaande link vinden hier..

De openingsuren vind je op onderstaande link hier.

Om aan de verschillende groepslessen deel te nemen, moet je op voorhand reserveren via deze website.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Zo ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar No Limits Fitness. Het systeem van Gymlib is onbeperkt en volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw toegang tot onze faciliteiten en één groepsles ! :)

Activities available

Cycling

Fitness

Mobility training

Pilates

Sauna

Practical information

Address

No Limits Fitness Gent

Brugsesteenweg 585

9030 Mariakerke

Schedule

Du Monday till Thursday

09:00 till 22:00

Friday

09:00 till 21:00

Saturday

10:00 till 16:00

Sunday

10:00 till 13:00

The assets

Free parking

Sauna

Showers

WI-FI

The reviews

star

4

(1)

greta

03/10/2020