Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Sporten in de nabijheid van Schilde? Daarvoor heb je Fitness Center Schilde!
Dit is een fitnessclub met alles erop en eraan. Nieuwe apparatuur, materialen en ontelbare mogelijkheden.

Op het gelijkvloers van Fitness Center Schilde vind je de complete krachtlijn van het topmerk Life Fitness, alsook de beste toestellen van Hammer Strenth. Op de benedenverdieping vind je allerhande halters, het complete gamma losse gewichten en regelbare banken. Deze club laat niets aan de verbeelding over. In deze gym kan je niet enkel individueel trainen maar kan je je ook inschrijven voor een breed gamma aan groepslessen zoals o.a.: Fuse, Brooklyn Fitboxing, Body Balance, Body Pump, B.B.B. (Borst, Buik en Bil spieren workout), Pro Cycling, X-rack, Pilates en Tone. Voor ieder wat wils. Wil je deelnemen aan deze groepslessen geef je best eerst een belletje op 0032 3 380 11 11 , want reservering is vereist. Bij Fitness Center Schilde kan je rekenen op professionele begeleiding door onze fitnesscoaches. Na de training op je gewenste intensiteitsniveau kan je gebruik maken van de sauna. Er is ook een bar aanwezig om verfrissingen en versnaperingen te kopen.

Je kan hier komen trainen wanneer je maar wil dankzij de brede openingsuren die je via deze link kan terugvinden hier.

Er is parkeergelegenheid achter de club en deze is gratis voor iedereen. De club is gemakkelijk bereikbaar via de N12 'Turnhoutsebaan' en ligt op een steenworp van de stad Antwerpen.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Fitness Center Schilde is een voorbeeld op vlak van accomodatie en aanbod. Aarzel niet en oordeel zelf! Tot binnenkort.
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de fitness of de groepslessen. Geniet van jouw work-out! !

Activities available

Circuit training

Cycling

Fitness

Pilates

Sauna

Yoga

Practical information

Address

Fitness Center Schilde

Turnhoutsebaan 350

2970 Schilde

Schedule

Du Monday till Thursday

07:00 till 22:00

Friday

07:00 till 21:00

Saturday

09:00 till 15:00

Sunday

09:00 till 13:00

The assets

Free parking

Sauna

Showers

WI-FI

The reviews

star

4

(1)

Laura

20/01/2020