Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Welkom bij Do-It Fitness! De oldschool fitness bij uitstek!

In 1996 werd fitnesscenter Do-it geopend door Siggi Segers. Doorheen de jaren werd deze kleine gym opgebouwd naar een prachtige hardcore en oldschool gym. Een gym waar mensen van ver naartoe kwamen speciaal voor de toestellen en kennis.
In 2017 nam Tina Van Wesemael de gym over en stak hem in een nieuw jasje. Tijdens de veranderingen bleef de charme en het oldskool gehalte, waar Do-it om bekend staat. We hebben onze eigen touch eraan gegeven en hebben het aanbod uitgebreid.
Zoals vroeger staat sfeer en gezelligheid nog steeds centraal! Voor velen een tweede thuis. Een plek om te ontspannen en tegelijk aan je gezondheid, lichaam en geest te werken. Voor ieder wat wils!

Tijdens de groepslessen kun je jezelf zover pushen als je zelf maar wil. Ongeacht je niveau en/of leeftijd, kan je jouw doelen samen met ons bereiken. De groepslessen worden gegeven door gecertificeerde en ervaren personen.

De het aanbod aan groepslessen bestaat uit:
Body Sculpting
Do-It Boksen
Do-It Kickboksen (V)
Do-It Kickboksen (M/V)
Circuit Training
Yoga


Meer info over de verschillende groepslessen vind je op de website.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de fitness of de groepslessen. Geniet van jouw work-out!

Activities available

Boxing

Fitness

Yoga

Practical information

Address

Do It Fitness Turnhout

Korte Albertstraat 2

2300 Turnhout

Schedule

Du Monday till Friday

08:30 till 22:00

Saturday et Sunday

10:00 till 14:00

The assets

Free parking

Showers

WI-FI