Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Gymlib geeft je toegang naar Body Lounge Olen opent voor u zijn deuren, zodat u er het beste van kan maken! Deze is bereikbaar per wagen en per bus. Met de wagen komende van Brussel neemt u eerst de E40 om dan over te gaan op de E19 deze volgt u tot aan het knooppunt Antwerpen-Zuid.

Om daar de borden Breda/Luik/Haven 1-999 te volgen. Hierna komt u op de E34 die u gedurende 3km volgt om dan links aan te houden op de E313/Luik/Hasselt/Eindhoven/Turnhout. Neem afslag 22-Herentals-Oost naar N152 richting Herselt/Olen/Herentals-Oost/Herentals. Zo u bent nu slechts enkele minuten verwijderd van u bestemming. De fitness is gelegen vlak bij het bedrijf van Umicore. De volgende bussen stoppen net om de hoek van de fitness 212,219,946.

 

Wil je graag sporten in Olen? 
Deze fitness is gekend voor de huiselijke sfeer die er hangt en is onlangs ook volledig vernieuwd.
Bij Body Lounge kan je je naar harte lust uitleven zowel voor cardio als voor kracht.


Bij Body Lounge geeft de Gymlib pas toegang tot de fitness, groepslessen, douches, en infraroodcabine. Lockers zijn aanwezig in de zaal voor je waardevolle spullen in op te bergen sleutels, gsm, portefeuille of handtas. Best voorzie je zelf wel je zeep en handdoek. Een shake kan je verkrijgen aan de inkom van de fitness dit zowel voor als na het fitnessen. Met zo een 11jaar ervaring weten ze als geen ander wat gezond is voor je lichaam en wat je nodig hebt. Aarzel dus niet om info te vragen voor je doelen te behalen.

Body lounge heeft natuurlijk ook leuke groepslessen waaronder: Clubjoy Core, Clubjoy Power, Spinning

 

 

 Je kan de groepslessen rooster en de openingsuren hier ontdekken en reserveren hier.

 


Zo ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Body Lounge Olen. Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend

Activities available

Cycling

Fitness

Sauna

Practical information

Address

Body Lounge Olen

Lichtaartseweg 134

2250 Olen

Schedule

Du Monday till Thursday

09:00 till 22:00

Friday

09:00 till 21:00

Saturday

09:00 till 14:00

Sunday

10:00 till 13:00

The assets

Free parking

Sauna

Showers

WI-FI