Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Zoek je een lichaamsverrijkende ervaring of wil je je lichaam versterken en gezonder maken?

Een schitterend aanbod van hoogkwalitatieve groepsyoga is wat je hier zal ontdekken. Jong, oud, stijf soepel, yoga is voor iedereen. Maak kennis met onze verschillende yogastijlen. Leer de basisprincipes van yoga: vb. hoe moet je nu juist ademen tijdens een yoga les. Probeer de verschillende hulpmiddelen uit (riem, kussens,...). Zo weet je op het einde van deze workshop of yoga iets voor jou is.

Doe makkelijke kledij aan en neem een handdoekje mee.

Yoga zorgt voor de ontwikkeling van een heldere, ontspannen en creative geest. Yoga brengt evenwicht en activeert de zelfhelende kracht in het lichaam. Het beoefenen van yoga draagt bij tot deze innerlijke evolutie. Maar ook op fysiek niveau zal yoga effect hebben en je lichaam sterker, flexibeler en gezonder maken.

Hier zal je verschillende yoga stijlen en intensiteitsniveau's kunnen testen.

- Zachte Hatha yoga:
Deze yogales verloopt met een warme, zachte aanpak. Ideaal voor mensen met blessures, oudere mensen en/of stijve starters!

- Basis Hatha yoga:
Hatha yoga wordt gezien als de algemene basisvorm.
De lessen bestaan uit aangename, langzame en statische oefeningen (asana's) die de gezondheid en het welzijn bevorderen.

- Pittige Vinyasa yoga:
De Vinyasa yoga is een krachtige en dynamische bewegingsvorm waarbij de ademhaling synchroon verloopt met de opeenvolging van ‘asana’s’ die dan de yogaseries, een flow van bewegingen,
vormen.

- Yin yoga:
Deze houdingen geven je de ruimte voor aandacht, ervaring en gevoel omdat we minstens drie minuten een stretch aanhouden. De enige practice die de spieren laat rusten en de dieper gelegen
weefsels traint (goed voor de gewrichten).

- Kundalini yoga:
De aandacht wordt gericht op het waarnemen en voelen van de eigen lichaamsenergie. De adem staat centraal en wordt bij alle oefeningen en meditaties bewust geleid.

- Pilates:
Net zoals bij yoga legt pilates de nadruk op centriciteit, precisie, ademhaling en vloeiende bewegingen.
Pilates bestaat uit georganiseerde oefeningen die zich concentreren op het gebruik van de kernspieren. Met Pilates verbeter je jouw kracht, flexibiliteit en balans.

- Fitbarre:
De Fitbarre is een complete workout voor het lichaam en combineert de oefeningen uit ballet, fitness en Pilates. Fitbarre-klassen zijn ontworpen om je hele lichaam in balans te brengen. We werken
ook met extra materiaal zoals kleine handgewichten en Pilates-ballen. Er wordt aandacht besteed aan de spieren die we overdag minder gebruiken, wat resulteert in een sterk en soepel lichaam.

- Meditatie:
De basis is mindfulness: het leren kalmeren en concentreren van de geest, het leren bewust worden van de “automatische piloot”, het leren doorzien van denken en voelen. Hierdoor alleen al komt er meer rust, vrijheid en vreugde in je geest, terwijl je lichaam duidelijker gevoeld wordt en meer kan ontspannen, stap voor stap.

Er zijn nog meer mogelijkheden: neem daarvoor gerust een kijkje op hun website Hier. Indien je bijkomende vragen hebt kan je altijd bellen naar 0032496 27 60 17.
Er zijn kleedkamers voor mannen en vrouwen appart. In elke kleedkamer is een douche aanwezig.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de yogastudio. Geniet van jouw work-out! !

Activities available

Combat sports

Yoga

Practical information

Address

De Yoga Studio Brasschaat

Kapelsesteenweg 318 ​

2930 Brasschaat

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00

The assets

Showers