Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Zoek je een sportgelegenheid in de nabijheid van Lier? Het zoeken deden we voor jou. We stellen Time Release voor! De Gym waar je persoonlijke sportieve ontwikkeling centraal staat!

Hier kun je je op een gezonde en gecontroleerde manier fitter maken of gewoon de conditie onderhouden. Time Release is ideaal voor zowel beginners als gevorderden dankzij hun recente apparatuur. Body en mental empowerment: het beste halen uit jezelf. Dat is waarvoor Time Release staat. En dit dynamiseren ze door een hoog niveau van expertise, een inspirerende feelgood en een onvoorwaardelijk engagement naar de sporters toe.

Verleg je grenzen met deze open floor gym mentaliteit. Dynamische workouts in een open setting met veel licht, lucht en ruimte voor natuurlijke bewegingen.
Via een persoonlijke intake bekijken we samen hoe je jezelf kan overtreffen. En hoe je dat best doet voor duurzaam resultaat. Verder ben je vrij om te trainen. En het maximum uit jezelf te halen.

Je kan opteren voor groepslessen, functional of de vele cardio apparatuur. Het Time Release team is altijd stand-by voor advies.

In deze gym moeten de dranken genuttigd worden die je ter plaatsen kan kopen. Er zijn lockers aanwezig met sleuteltjes. Je kan je spullen dus gewoon gratis opbergen. Time Release beschikt over douches en kleedkamers en is reeds 30 jaar een gevestigde waarde in de fitness wereld.

Je kan de openingsuren en groepslessen hier ontdekken.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Wil jij stoom afblazen of ben je klaar om je eens goed uit te leven? Time Release staat voor jullie klaar! Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend !

Activities available

Fitness

Pilates

Yoga

Practical information

Address

Time Release Lier

Zagerijstraat 4

2500 Lier

Schedule

Du Monday till Friday

10:00 till 22:00

Saturday et Sunday

10:00 till 13:00

The assets

Douches

WI-FI