Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Zoekt u een fitness in Westerlo? Hier stellen we alvast Heracles voor.
Deze fitness bestaat al sinds 1987 heeft dus ervaring genoeg, ook verschillende topsporters van de kempen trainen hier. Op de in totaal 70 toestellen kan je je naar harte lust uitleven voor zowel kracht als cardio en losse gewichten zijn natuurlijk ook aanwezig van 1 kg tot 50 kg. En kers op de taart, de fitness is open elke dag tot 23u.

Heracles is makkelijk te bereiken: per auto, komende van Brussel op de E314 neem je de afslag 22 Aarschot. Waarna je verder gaat op de steenweg Sint-Joris-Winge, hierna neem je de R25 richting Boskant in Westerlo hier zie je op de rechter zijde Heracles fitness. Ook is er een grote gratis parking ter beschikking. Als je per openbaar vervoer komt, neem je de buslijn 540, 944 of 946 tot de halte Sterckxstraat, die slechts op 90meter gelegen is.

Zo wil je eens lekker gaan fitnessen op veel verschillende moderne toestellen of losse gewichten ga dan naar Heracles. Er zijn verschillende soorten fietsen, steppers, crosswalkers, loopbanden en nog meer.

Douchen na je zware inspanning is natuurlijk geen probleem! Lockers zijn ook aanwezig best neem je wel een slotje mee. Dus laat je maar eens lekker gaan en na het sporten kan je gerust nog een shake of een kleine versnapering krijgen in de bar.

De openingsuren vind je op onderstaande link hier.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Zo ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Heracles. Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw toegang tot al onze faciliteiten ! :)

Activities available

Fitness

Practical information

Address

Heracles Westerlo

Boskant 14

2260 Westerlo

Schedule

Du Monday till Friday

09:00 till 23:00

Saturday et Sunday

10:00 till 23:00

The assets

Free parking

Showers

WI-FI