Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

Heracles Westerlo

Ouvert

Heracles Westerlo - Westerlo

Boskant 14, 2260

Zoekt u een fitness in Westerlo? Hier stellen we alvast Heracles voor.
Deze fitness bestaat al sinds 1987 heeft dus ervaring genoeg, ook verschillende topsporters van de kempen trainen hier. Op de in totaal 70 toestellen kan je je naar harte lust uitleven voor zowel kracht als cardio en losse gewichten zijn natuurlijk ook aanwezig van 1 kg tot 50 kg. En kers op de taart, de fitness is open elke dag tot 23u.

Heracles is makkelijk te bereiken: per auto, komende van Brussel op de E314 neem je de afslag 22 Aarschot. Waarna je verder gaat op de steenweg Sint-Joris-Winge, hierna neem je de R25 richting Boskant in Westerlo hier zie je op de rechter zijde Heracles fitness. Ook is er een grote gratis parking ter beschikking. Als je per openbaar vervoer komt, neem je de buslijn 540, 944 of 946 tot de halte Sterckxstraat, die slechts op 90meter gelegen is.

Zo wil je eens lekker gaan fitnessen op veel verschillende moderne toestellen of losse gewichten ga dan naar Heracles. Er zijn verschillende soorten fietsen, steppers, crosswalkers, loopbanden en nog meer.

Douchen na je zware inspanning is natuurlijk geen probleem! Lockers zijn ook aanwezig best neem je wel een slotje mee. Dus laat je maar eens lekker gaan en na het sporten kan je gerust nog een shake of een kleine versnapering krijgen in de bar.

De openingsuren vind je op onderstaande link hier.

Les activités proposées par Heracles Westerlo

Fitness

Les infos pratiques

Heracles Westerlo

Boskant 14, 2260 Westerlo

Les horaires

Du Lundi au Vendredi

09:00 à 23:00

Samedi et Dimanche

10:00 à 23:00

Les plus

Douches

Parking gratuit

WI-FI

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !

Je suis déjà bénéficiaire de Gymlib

Découvrez nos autres partenaires

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !

Je suis déjà bénéficiaire de Gymlib