Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Zoek je een lichaamsverrijkende ervaring of wil je je lichaam versterken en gezonder maken? Gymlib geeft je toegang tot “FitMyBody” in Gent.

Een schitterend aanbod van hoogkwalitatieve groepslessen is wat je hier zal ontdekken. FitMyBody is geïnspireerd door Joseph H. Pilates zelf. Een hoogstaande en welbeleefde ervaring is dus gegarandeerd. De groepslessen bestaan uit een aanbod van Pilates, Barre concept en Yoga.

Bij de Pilates zal je verschillende soorten terugvinden die je hier kan beoefenen. Er is Pilates op de mat. De Mat training wordt op verschillende niveau’s aangeboden:
1) Mat Introductie les: bestemd voor nieuwelingen zonder Pilates ervaring, er wordt veel uitgelegd over de zes Pilates Principes, de fundamenten en sleutelbegrippen, de precisie punten van elke Introductie oefening;
2) Mat-Basic les: alle oefeningen worden grondig uitgelegd en het tempo is relatief rustig
3) Mat-Intermediate les: voor diegenen die een jaar Mat Basic achter de rug hebben, de oefeningen worden uitgevoerd op een iets hoger tempo
4) Mat-Advanced les: minimum 18 maanden intensieve training noodzakelijk

Bij het Barre concept zal je Pilates, ballet, conditietraining en yoga in één les terugvinden! De nieuwste workout trend in Amerika: BarreConcept, die uw lichaam definieert, verlengt en verstevigt! Dit unieke workout systeem combineert de elementen van Pilates, ballet, conditie training en yoga tot een heel effectieve training uitgevoerd op de ballet barre en op de mat.

De gecombineerde elementen van de verschillende methoden in BarreConcept fuseren tot een totale body workout die platte buik, gelifte billen, stevige dijen en armen oplevert terwijl het vet verbrandt (tot 500-600 calorieën per uur) en de gewrichten beschermt.
De techniek maakt gebruik van je lichaamseigen weerstand in combinatie met gewichten, resistance bands en kleine ballen. Het effect is een lang, slank en sterk danserslichaam. BarreConcept is geschikt voor iedereen. De les wordt aangepast aan de capaciteiten en beperkingen van de deelnemers. Dit concept kan je in onze groepslessen volgen.

Yoga zorgt voor de ontwikkeling van een heldere, ontspannen en creative geest. Yoga brengt evenwicht en activeert de zelfhelende kracht in het lichaam. Het beoefenen van yoga draagt bij tot deze innerlijke evolutie. Maar ook op fysiek niveau zal yoga effect hebben en je lichaam sterker, flexibeler en gezonder maken. Deze kan je ook in onze groepslessen volgen.

Om kracht en lenigheid op te bouwen bezoek je best regelmatig de groepslessen. Er zijn aangename kleedkamers aanwezig in de accomodatie van de groepslessen.

Alle groepslessen gaan door op Steenakker 4 Gent (de prisma school)
Voor een reservatie kan je best mailen naar harijati@fitmybody.be met de code. Zo kan u inschrijven voor reservatie groepsles.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Ben jij geïnteresseerd? Wacht niet langer en kom in je mooiste outfit naar FitMyBody met je Gymlib pass.
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je recht op een yoga of een pilatesles. Geniet van jouw work-out! !

Activités disponibles

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

FitMyBody Gent

Steenakker 4

9000 Gent

Les horaires

Du Lundi au Vendredi

08:00 à 20:00

Samedi et Dimanche

09:00 à 18:00