Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Gymlib geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de vele groepslessen of nu net die uitdagende interval training dankzij JIMS gelegen te Auderghem opent voor u zijn deuren, zodat u er het beste van kan maken!

Het grote voordeel van deze partner is de onbeperkte toegang, waardoor je elke dag kunt trainen voor steeds meer plezier!

Wil je graag lopen zonder dat eentonig gevoel. Dat is geen enkel probleem want op onze luxecardiotoestellen kan dit allemaal! Je kan zelfs via je smartphone jouw trainingsresultaten bijhouden ;-) 

Meer zichtbare spieren ontwikkelen of gewoon jezelf sterker voelen? Bij JIMS vind je een heleboel krachttraining apparatuur die jou zullen helpen om een gezonde en krachtige spiermassa op te bouwen. Krachttraining kan ook helpen bij diverse lichamelijke klachten zoals rugpijn.

Wat jouw doelstelling ook is, of je liever aan kracht- of cardio training doet, de persoonlijke aanpak van de trainers staat garant voor een perfect trainingsresultaat!

Iedere dag is er een uitgebreide keuze aan live groepslessen waar je kan aan deelnemen. Zin om het beste van jezelf te geven tijdens onze spinning, BBB, yoga of onze dagelijkse buikspierlessen? Daarna kan je genieten van een verfrissende douche en een drankje aan de bar. Ons professioneel team staat klaar om jou te ontvangen!

Voor de vele groepslessen neem je best even een kijkje hier .

Voor de groepslessen moet gereserveerd worden, gebruik van de mooie kracht en cardiotoestellen niet.

Activities available

Cycling

Fitness

Pilates

Sauna

Yoga

Practical information

Address

JIMS Auderghem

Waversesteenweg 1132

1160 Oudergem

Schedule

Du Monday till Friday

07:00 till 22:00

Saturday et Sunday

09:00 till 17:00

The assets

Free parking

Sauna

Showers

WI-FI

The reviews

star

5

(2)

Emilie

23/06/2024

Eduardo

20/06/2024