Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Gymlib bied je de ultieme kans om te genieten van I-Fitness gelegen te Lommel opent voor u zijn deuren, zodat u er het beste van kan maken!

Komt u met de wagen dan kunt u uw voertuig gratis parkeren op het volgende adres: Lutlommel 103a, 3920 Lommel

Het concept van I-Fitness bied de club begeleiding op maat, onder het toeziend oog van de beste coaches uit de streek. 

De cardiotoestellen zijn uitgerust met het Virtual Trainer-systeem zodat u uw persoonlijk programma kunt aanmaken om uw trainingen via een persoonlijke login te analyseren. Ideaal voor zij die graag langere trainingen doen aan een lage tot matige intensiteit. Elk niveau is welkom.

Spierversteviging in één, twee, drie ? Het kan dankzij de PowerPlate! Deze trilplaten zijn gebaseerd op de principes van Acceleration Training™, waarmee de natuurlijke reacties van het lichaam op trillingen gestimuleerd worden. Deze trillingen sturen energiegolven door het lichaam, waardoor de spieren 25 tot 50 keer per seconde samentrekken. Trainen op de powerplate biedt vele voordelen : onmiddellijke verbetering van de bloedcirculatie, grotere spierkracht, verbeterde flexibiliteit, verhoogde lenigheid, toename van de botdichtheid en minder cellulitis!

Ook op het vlak van groepslessen heeft de zaal een aanbod met activiteiten als SYNRGY SMALL GROUP TRAINING ... Je kan de groepslessen rooster en de openingsuren hier ontdekken.

Bovendien beschikt de zaal over ruime kleedkamers zodat u zich probleemloos kunt omkleden. U kunt van het volledige aanbod onbeperkt genieten dankzij uw vrijblijvende Gymlib Pass. Wacht dus niet langer en trek naar i-Fitness Lommel. Gymlib wenst u een aangename training.
  

Je Gymlib abonnement geeft u onbeperkte toegang per maand bij I-Fitness Lommel.

Gymlib wenst u een aangename sessie bij I- Fitness te Lommel!

Activities available

Abs

Boxe

Dance

Fitness

HIIT

Pilates

Yoga

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Thursday

07:00 till 22:00

Friday

08:00 till 22:00

Saturday et Sunday

09:00 till 13:00

The assets

Free parking

Sauna

Showers