Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Lichamelijke activiteit is naast gezond eten, niet roken, niet of matig drinken en stressreductie een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Nog veel belangrijker is dat bewegen en sporten ook echt leuk kan zijn. Wij reiken je graag de hand en willen je motiveren om fit en gezond te blijven.
Fit and Fun Sports in Lommel is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness & de E-gym Cirkel.

Ook als je niet bekend bent met sporten, dan zorgen wij ervoor dat je wegwijs wordt gemaakt met alle apparatuur. Bij Fit and Fun Sports in Lommel vindt je professionele en gekwalificeerde instructeurs.

De missie van Fit and Fun Sports is dan ook niet voor niets "Be Fit, Have Fun...!"

Bekijk hier het lesrooster van Fit and Fun Sports: lesrooster en ontdek:

FunXtion: Wilt je veel calorieën verbranden en werken aan kracht, conditie en spieruithoudingsvermogen? Dat kan allemaal, want FunXtion heeft namelijk alles: Kettlebells, Power Bags, snelheidsdrills, boksen en nog meer! Met FunXtion wordt je fitnesstraining een sportbeleving vol energie en plezier.

Piloxing:Piloxing is een intensieve uptempo workout waar je ontzettend veel beweegt. Je hebt dus geen tijd om stil te staan en in een hoog tempo wissel je telkens tussen allerlei verschillende Pilates-, boks en dansoefeningen.

Bodyboxx: Leren boksen op de beat van de muziek.

Pilates: Pilates is een training voor het hele lichaam: voor Body & Mind. Geen fitnessapparatuur maar gewoon oefeningen op een matje. Soft, subtiel en erg effectief om een gestroomlijnd lichaam te creëren. Je traint je lichaam op vloeiende en zeer rustige wijze. Door deze zeer effectieve trainingsmethode bereik je nog meer resultaat.

Clubpower: Dit programma bestaat uit een revolutionaire 60 minuten durende fitness workout. Met behulp van een stang en gewichten worden tijdens deze workout alle spiergroepen getraind.

Spinning: Een 60 minuten durende fietstraining waarin we voornamelijk werken aan vetverbranding en conditie verbetering. Je zult al zwetend bergen gaan beklimmen, in stilte scherpe afdalingen nemen, suizend over snelle wegen gaan en genietend glooiende landschappen doorklieven.

Zumba: Tijdens zumba lessen worden cumbia, merenque, salsa, reggaton, mambo, rumba, flamengo en calypso, gecombineerd met aerobics.

Buikspiertraining: Gedurende 30 min train je de romp en spierlussendie je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Het is geweldig voor het verstevigen en strakker maken van de buik en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blesures.

Total Body Workout:Total bodyworkout is een leuke en pittige mix van oefeningen met motiverende muziek waarbij conditie en spierversteviging worden gecombineerd. Een heerlijke mix van xco, dans, zumba, steps en burn.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de fitness of de groepslessen. Geniet van jouw work-out! !

Activities available

Cycling

Dance

Fitness

Practical information

Address

Fit and Fun Sports Lommel

Balendijk 70A

3920 Lommel

Schedule

Du Monday till Friday

09:00 till 12:00

16:00 till 22:00

Saturday et Sunday

10:00 till 13:00

The assets

Free parking

Showers

WI-FI