Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Sporten in Lokeren? Geen probleem hier stellen wij Fit & Flexx voor!
Deze club is klein maar oo zo gezellig. Er hangt een zeer familiale sfeer wat je ook meteen zal merken bij je binnenkomst.
Je kan hier steeds trainen op de nieuwste toestellen van E-Gym hier zijn geen losse gewichten voorzien.
Wel toestellen voor je evenwicht en voor een flexibeler lichaam alsook de buik oefening.
Bij je eerste bezoek als Gymlib gebruiker zal je hier wel 10€ waarborg moeten geven voor het polsbandje dat je krijgt om op de toestellen te kunnen trainen. Na de training krijg je deze dan terug.

Deze club is te bereiken per wagen en per bus. Met de wagen komende van Brussel rij je op de E411 gedurende zo een 4km waarna u de 2 rechtse rijstroken volgt aan het knooppunt Leonard E19/E40/Ring/Bergen/Charleroi/Waterloo/Gent/Antwerpen/Luik/Luchthaven Zaventem te volgen. U voegt in op de E40 na 4km volgt u de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Machelen om de borden Antwerpen/Mechelen te volgen en in te voegen op de E19. Deze volgt u ongeveer zo een 36km, waarna u de 3 rechterrijstroken bij het knooppunt Antwerpen-Zuid om de borden Brugge/Gent/Haven 1000-2000 te volgen. Hier volgt u de E34 hou links aan, rij door op de E17 en volg de borden Gent/Sint-Niklaas. Na 21km neemt u de afslag 13-Waasmunster en voeg in op de Patotterij/de Patotterijstraat/de N446 richting Belsele. Na 1,5km sla linksaf naar de Grote Baan/de N70, na 6km slaagt rechtsaf naar de Kerselarenlaan waarna u na 13m terug rechts afslaat op de Oude Heerweg en na 20meter heeft u de bestemming bereikt. Gratis parking is voorzien naast en achter de fitness.

Fit & Flex is het adres voor in familiale sfeer te sporten op de nieuwste toestellen.
Handdoeken zijn te verkrijgen bij de ingang, koffie en thee kunnen ook gratis genuttigd worden.
Douche's zijn voorzien en dit in aparte ruimtes best wel een zeepje meenemen.

Voor groepslessen heb je hier enkel spinning deze lessen worden in kleine groepjes gegeven als je hier graag aan wil deelnemen is het beter een belletje te geven op 0032 9 310 47 67 of een mailtje naar info@fitenflexx.be.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Zo ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Fit & Flexx.
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de fitness of de groepslessen. Geniet van jouw work-out! ! :)

Activities available

Cycling

Fitness

Practical information

Address

Fit & Flexx Lokeren

Oude Heerweg 2

9160 Lokeren

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 12:00

16:00 till 21:00

Saturday et Sunday

09:00 till 12:00

The assets

Free parking

Individual changing rooms

Showers

WI-FI