Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Zin in een scheut adrenaline?! Kom dan eens langs bij eKart Dok Noord!

Als één van de eerste kartings om volop in te zetten op elektrisch karten is eKart Dok Noord een echte pionier in de karting wereld. Elektrisch karten biedt een hoop voordelen ten opzichte van gewoon het klassieke karten: zo is er bijvoorbeeld geen geur- of geluidsoverlast, en je bent er zeker van dat je schone lucht inademt. Bovendien werkt eKart Gent enkel met de laatste nieuwe elektrische motoren en biedt deze karting een mooi, uitdagend circuit.

Daarnaast zal je al gauw merken dat je hier niet terecht gekomen bent bij een gewone karting: de eigenaars doen er alles aan om een mooi en aangenaam kader te scheppen. Zo is het na het karten gezellig vertoeven in de mooie bar en het restaurant. Klantvriendelijkheid staat hier centraal, het personeel ontvangt je dan ook steeds met een glimlach en zorgt ervoor dat alles naar wens verloopt.

Of je nu alleen komt karten, met vrienden, familie, collega's of zelfs kinderen, iedereen beleeft zeker en vast een leuke tijd bij eKart Gent. eKart is de uitgelezen plaats voor een duel onder vrienden, een leuke gezinsactiviteit, een toffe middag met de vereniging of een tot in de puntjes verzorgde bedrijfsincentive.

Je Gymlibpas geeft recht op twee heads (= twee keer 10min karten). Een helmmuts en een lidkaart dienen eenmalig ter plaatse aangekocht te worden en zijn niet inbegrepen in je Gymlibpas (2 euro elk). Het staat je vrij een eigen helm of helmmuts mee te brengen, de lidkaart dient elk jaar vernieuwd te worden.

Reserveren is noodzakelijk. Dit kan via het reservatieformulier eKart Gent of telefonisch op het nummer 09 310 90 20.

Activities available

Recreational activities

Practical information

Adresse

Schedule

Monday

Fermé

Tuesday

16:00 till 22:30

Wednesday

14:00 till 22:30

Thursday

16:00 till 22:30

Friday

16:00 till 23:59

Saturday

11:00 till 23:59

Sunday

11:00 till 22:00

The assets

WI-FI

The reviews

1

star

(1)

Mathias

14/01/2023

Bij eKart Gent beweert men Gymlib niet te kennen, ik heb dan ook geen gebruik kunnen maken van de pulses om te kunnen karten