Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Op zoek naar waterplezier in Gent? Gymlib geeft je toegang tot Wake Up Cable in Gent!

 

De kabelbaan 2.0 biedt de mogelijkheid om te Wakeboarden, Wakeskaten, Kneeboarden, Waterskien, of te Foil Waken. Deze kabelbaan gaat heen en terug, het is daarom niet nodig om te zwemmen in het water. Zo ben je direct weer klaar om een nieuwe start te maken!

 

Bij Wake Up Cable Gent worden twee kabelbanen voorzien. Een 2.0 kabelbaan voor beginners en een 2.0 kabelbaan voor de meer gevorderden. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen aan bod komt en dat iedereen op zijn of haar niveau kan komen waterskiën of wakeboarden.

De kabelbaan voor beginners is de simpelste methode om het waterskiën en wakeboarden aan te leren. Je krijgt enkele instructies aan de waterkant van onze monitoren en een duidelijke uitleg om de basistechnieken vlot aan te leren. Is de kabel wat te snel voor u bij de start? Geen probleem! Wij passen de snelheid van de kabel aan, aan ieders tempo zodat iedereen het wakeboarden onder de knie kan krijgen!

Wij raden beginners aan om hun sessie te starten aan de beginners kabelbaan 2.0 alvorens aan de gevorderden kabelbaan 2.0 te vertrekken.

Heb je reeds een beetje ervaring met wakeboarden en leg je zonder problemen het traject op de kabel af? Dan is het tijd voor de gevorden kabel. Deze kabel is 170 meter lang en heeft flink wat opstakels zoals; Table System, Pipe System, Box System, Double Large Kicker en een Bump

Kom snel langs om jouw skills aan de kabel te verbeteren en om ons cablepark uit te testen. Er is voldoende parking op het terrein!

Voor de actuele openingstijden en reservaties neem een kijkje op onze website hier

Het aanbod van Gymlib is vrijblijvend en geeft u recht op 15 min. kabel plezier inclusief reddingsvest en helm, indien slechtweer krijgt u ook een gratis wetsuit, met goed weer kost dit geld.

Activities available

Leisure

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00