Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Woon of werk je in de buurt van Leuven? Dan is Crossfit Jester echt iets voor jou!

Wat is nou eigenlijk Crossfit? CrossFit is een manier van fitness bedacht door Greg en Lauren Glassman. Het verhoogt de fitheid door functionele bewegingen met hoge intensiteit uit te voeren. Een unieke combinatie van gewichtheffen, fitness, atletiek en gymnastiek.

Zo worden onze fysieke competenties geoptimaliseerd met name motorische coördinatie, cardiorespiratorisch systeem, weerstadsvermogen, kracht, lenigheid, snelheid, evenwicht, nauwkeurigheid, wendbaarheid, evenwicht en vermogen.

Trainingen duren 1u en zijn in kleine groepjes van maximum 12 personen. Reserveren is dan ook noodzakelijk!
​​
Trainingen gaan door in kleine groepen van maximum 12 personen. Daarvoor moet de training de dag ervoor vast gelegd worden. Dit kan telefonisch (+32 483 408 411), per mail (info@crossfitjester.com) of in de box zelf.

Voor alle beginners gaat de aandacht naar techniek en wordt er nauw op toegekeken dat ze de 9 basisoefeningen van CrossFit onder de knie hebben vooraleer complexere bewegingen aan te leren.

De 9 basisoefeningen zijn de shoulder press - push press - push jerk - airsquat - frontsquat - overheadsquat - deadlift - sumo high pull deadlift en de medicine ball clean

Van alle leden wordt een fiche bijgehouden om hun persoonlijke vooruitgang te meten.

De box bevindt zich op de Waversebaan 164 in een achterliggende loods, volg het smalle pad naast het appartementsgebouw recht tegenover de Citroën-garage.

Kom je met de auto? Parkeerplaats is voorzien! Kom je liever met het openbaar vervoer vanuit Leuven? Dan kan je bussen 2, 616 en 337 nemen.

Waar wacht je nog op? Pak jouw sportzak en werk jezelf eens goed in het zweet in Crossfit Jester.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot een crossfit-les. Geniet van jouw workout !

Activities available

Cross training

Practical information

Address

Crossfit Jester Leuven

Waversebaan 164, Loods 8

3001 Leuven

Schedule

Du Monday till Friday

10:00 till 11:00

18:00 till 22:00

Saturday

10:00 till 11:00

Sunday

Fermé

The assets

Free parking