Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Gymlib geeft je toegang naar Amalia Vermandere Oostende opent voor u zijn deuren, zodat u er het beste van kan maken!

 

Haast en spoed is zelden goed, wordt vaak gezegd. Maar toch leven we aan 100 km/u en dat voelen we. Nog nooit was de nood aan ontspanning zo groot als nu.
Bent u iemand die een stressvol leven heeft? Wij stellen u de Mindful Yoga lessen van Amalia Vermandere voor.

In de lessen neemt Amalia je graag mee op een reis doorheen je hele wezen. Als een kosmonaut je innerlijke universum exploreren, alle aspecten van je ervaring verkennen en onderzoeken, met verwondering, nieuwsgierigheid en zorgzaamheid.

Het heeft een verdiepend, verinnerlijkend effect om op deze manier yoga te beoefenen en contact te maken met wat dit moment, deze ervaring, dit leven ons brengen. In onze wereld van gedrevenheid en prestatiegerichtheid ervaren velen onder ons een groeiende honger naar verstilling en eenvoud. Door te oefenen op je yogamat, oefen je voor je dagelijks leven, verken je nieuwe mogelijkheden van je te verhouden tot wat op je afkomt, zowel vanuit je binnenwereld als vanuit de buitenwereld. Toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen die denken dat yoga niets voor hen is “omdat ze daarvoor niet lenig of rustig genoeg zijn”. We vertrekken vanuit een diepe aanvaarding van wat er nu is, ongeacht je leeftijd, lenigheid, lengte, chaotische gedachten, gevoeligheid, gewicht, vrolijkheid, somberheid… Het gaat om de reis die we maken, niet om het einddoel.

 

 

 De lessen zijn vrij toegankelijk, dus je hoeft niet in te schrijven. De lessen gaan elke week door op dinsdagavond van 20u00 tot 21u30, behalve tijdens herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie, zomervakantie en op feestdagen.

Er zijn yogamatjes, kussens, blokjes en dekentjes aanwezig, u hoeft zich over spullen dus geen zorgen te maken! Kom graag vijf minuutjes op voorhand, zodat de les op tijd kan beginnen.

Waar wacht je nog op? Trek jouw meest comfortabele outfit aan en ga naar De Loft voor de Mindful Yoga lessen van Amalia Vermandere.


Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de Mindful Yoga lessen van Amalia Vermandere. Geniet van jouw zen-moment! 

Activities available

Yoga

Practical information

Address

Amalia Vermandere Oostende

Jules Peurquaetstraat 15

8400 Oostende

Schedule

Monday

Fermé

Tuesday

20:00 till 21:30

Du Wednesday till Sunday

Fermé

The assets

Towels included