Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Zoek je een plaats om helemaal tot rust te komen en ben je op zoek naar een bewustere, gezondere levensstijl? Kom dan zeker eens langs bij Pure Yoga!

We vinden Pure Yoga terug aan de rand van het historische centrum van het prachtige Brugge. De studio is heel erg verzorgd, en ademt rust en harmonie uit. De perfecte plaats dus om helemaal te ontspannen! En heb je nog geen yoga outfit?! Geen probleem, aan de inkom van de yoga studio kan je mooie, hippe sportkledij op de kop tikken van Be Billie Yoga and Activewear!

Pure Yoga biedt een zeer ruime waaier aan yogastijlen aan, voor elk wat wils: van Yin Yoga tot Vinyasa Yoga, maar ook zelfs yoga voor tieners en kinderen of Aerial Yoga met hangmatten. Pure Yoga werkt steeds samen met gecertificeerde, gepassioneerde lesgevers, wat de kwaliteit van de lessen garandeert en de populariteit van de club verklaart.

 

Je Gymlib pas geeft je toegang tot alle groepslessen van Pure Yoga. Het schema van de groepslessen vind je op de website Pure Yoga.

Opgelet: je dient steeds je groepsles op voorhand te reserveren. Daarvoor dien je eerst een account aan te maken op de website van Pure Yoga registratieformulier.

 

Wacht dus niet langer, maar start vandaag nog met een gezondere, betere levensstijl dankzij Pure Yoga Brugge!

Activities available

Yoga

Practical information

Address

Pure Yoga Brugge

5B Kruisvest

8000 Brugge

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00

The reviews

star

5

(1)

Victoria

25/10/2020