Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Op zoek naar lichamelijke en innerlijke ontspanning om zo terug met meer voldoening in het leven te staan? Dan ben je bij Yoga Centrum Maaseik aan het juiste adres!

Vanuit onze jarenlange ervaring stemmen we de lessen steeds af op de deelnemers, zodat iedereen makkelijk de lessen kan volgen. Eenvoudige oefeningen maken het lichaam soepel en geven ons ook de mogelijkheid om spanningen los te laten.

Ademtechnieken willen de ademhaling in haar natuurlijk ritme en diepte herstellen. Tevens is werken met de ademhaling een uitstekend middel om de concentratie te verhogen.

Ontspanningstechnieken helpen bij het loslaten van stress zowel op lichamelijk als op innerlijk vlak.

Onze manier van lesgeven maakt het mogelijk dat beginners snel vertrouwd worden met de oefeningen. We gebruiken vooral rustige, zachte oefeningen die we met aandacht uitvoeren. Hierdoor ontdekken we de mogelijkheden van het lichaam en krijgen we een meer doorleefd contact met onszelf. Deze werkwijze brengt op korte termijn ontspanning en innerlijke rust..

Wie langere tijd yoga beoefent, krijgt een soepeler lichaam en leert om gemakkelijker met het leven om te gaan zoals het zich aandient. De lessen verhogen onze vitaliteit omdat door het afbouwen van spanningen en blokkades onze levensenergie opnieuw sterker gaat stromen. Dit geeft zowel lichamelijk als innerlijk een goed gevoel.

Meer achtergrond informatie over Yoga kan je terug vinden in dit e-book: yoga-etienne_moors.pdf

Yoga Centrum Maasmechelen is een onderdeel van Yoga Centrum Genk.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Ben jij geïnteresseerd? Wacht niet langer en kom in je mooiste outfit naar Yoga Centrum Maastricht met je Gymlib pass.
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je recht op een yogales in één van bovenvermelde locaties. Geniet van jouw zen-moment!

Activities available

Yoga

Practical information

Address

Yoga Centrum Maaseik

Van Eycklaan 72

3680 Maaseik

Schedule

Monday et Tuesday

Fermé

Wednesday

09:00 till 10:00

10:10 till 11:10

Du Thursday till Sunday

Fermé