Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Op zoek om eens een balletje te slaan in een schitterende setting in Lier? Dan ben je bij 'T Sas aan het juiste adres!
Deze schitterende infrastructuur bestaat uit 6 indoortennisvelden en 5 squashterreinen. Hier kan je naar hartenlust de Roger Federer of Serena Williams in jezelf naar boven laten komen.

Nadien nog een verfrissend drankje nuttigen? Vanuit de cafetaria heeft u een mooi zicht op alle squashboxen en indoor tennisterreinen.

Deze locatie is ook ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit het station van Lier rijd je mee met bus 550 of 555. Minder dan 15 minuutjes later stap je af aan halte "Lier Mechelsesteenweg" en nog op geen 100 meter bevindt zich 'T Sas.
Kom je liever met de auto. Dan kan je gratis parkeren voor de deur.

Wil jij stoom afblazen of ben je klaar om je eens goed uit te leven? Bij 'T Sas kan dat! Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend ! :)


Opgelet: op de indoor terreinen is men verplicht schoeisel met gladde zolen te dragen, om de ondergrond niet te beschadigen. Het is mogelijk indoorschoenen te huren aan de bar.

Verplicht te reserveren. Dit kan door te mailen naar info@tsas.be.


Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Zo waar wacht je nog op? Neem je sportschoenen en haast je naar T'sas. Het systeem van Gymlib is vrijblijvend. Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend. Met elke pas heb je 1 uur lang toegang tot onze faciliteiten.

Activities available

Squash

Tennis

Practical information

Address

T sas Lier

Mechelsesteenweg 380

2500 Lier

Schedule

Du Monday till Sunday

09:00 till 23:59

The assets

Free parking

Showers

The reviews

star

5

(1)

Sarina

08/09/2021