Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Poolen in Gent? Of toch een potje Snooker? Gymlib geeft u toegang tot de Snooker & Pool Club in Gent!

 

Dichtbij Gent Centrum te Ekkergem treft u met Snooker & Pool Club Sint-Martinus de leukste snookerclub van Oost-Vlaanderen aan. Momenteel telt onze vereniging dan ook zo'n 100 enthousiaste leden, onderverdeeld in verschillende divisies.

 

De speelhal ademt enerzijds rust uit voor de fanatieke spelers maar biedt ook de gezelligheid voor degenen voor wie het niet meer dan een spelletje is. Ook de mensen die niet direct voor een van de biljartdisciplines komen is er altijd wel iets te doen; zo is het aan de bar altijd gezellig vertoeven en bovendien is er ook de gelegenheid om een potje te kaarten of een gezelschapspel te spelen.Voor de liefhebbers hebben wij ook 3 schermen waar alle belangrijke sportevenementen worden op uitgezonden! Ook zijn er snacks bij ons verkrijgbaar.


Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van de mogelijkheden. Indien u  een reservatie wenst in Snooker & Pool Club Gent, kan dit uiteraard steeds via de website hier

 

Of bel naar +3292335501 en vergeet niet je acht-cijferigecode door te geven bij de reservatie!

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Zo heb jij zin in een gezellig avond Poolen en af te sluiten met een borrelbar? Kom dan naar de Snooker & Pool Club van Gent!

 

Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend en geeft je recht op het spelen van snooker & pool

Activities available

Leisure

Practical information

Adresse

Schedule

Monday

12:00 till 01:00

Tuesday

Fermé

Du Wednesday till Friday

12:00 till 01:00

Saturday

14:00 till 01:00

Sunday

14:00 till 22:00

The assets

Free parking

WI-FI