Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Ben jij een echte adrenaline junkie? Zoek jij naar een kick-ass outdoor ervaring met jouw vrienden? Dan is Red-Fox Paintball in Nijlen de locatie voor jouw!

Doe je pak aan, zet je helm op, laad je kogels en maak je klaar voor een onvergetelijke paintballervaring. Naast de klassiekers (V.I.P., Capture the flag, …) hebben we voor elk van onze terreinen gloednieuwe games bedacht. Maak je keuze uit drie pakketten: WELP (student), FOX (basis) of WOLF (trigger happy) en beleef een knotsgekke halve dag met je groep. Met je team vastzitten in een bus, omsingeld door de vijand, terwijl honderden verfkogels rond je oren suizen. Dat is paintball, dat is Red-Fox. Come and do battle!

Inclusief
Uitrusting
Helm
Battlemask
Ammo pack van 200 kogels

Indien jij een trigger-happy persoon bent en 200 kogels niet genoeg zijn kun je voor 8 euro 100 kogels extra kopen.

3 Unieke terreinen
De enige paintball-locatie in vlaanderen met drie verschillende terreinen op één locatie, elk met zijn eigen look en feel.

Bus assault
Volledig omsingeld zit je met je team in de centrale lijnbus. Een makkelijk verdedigbare positie, of een valstrik? Maak het beste van jouw situatie!

Fort fox
Nergens veilig, vijanden duiken op langs alle kanten. Enige zekerheid is het grote fort, verover het fort en domineer jouw vijanden!

Guerilla
Groen, struiken, bergen en een centrale bunker. Samen met jouw strijdmakker ruk je uit langs de rechter flank om achter de front linie te sluipen. Vallen jouw vijanden voor deze hinderlaag of is dit jullie laatste glorieuze strijd?

Bereikbaarheid
Makkelijk bereikbaar met bus en trein. (Op wandelafstand van de Kessel trein station)

Voor meer informatie bezoek hier.

Opgelet! Om deel te nemen moet je minsten met 8 personen zijn, dus bel al je battlebuddies op!
Reserveren is mogelijk via yannicmarien@gmail.com of +32478331102.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Ready for battle? Wacht niet langer en kom naar Red-Fox Paintball Nijlen met je Gymlib pass
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend.!

Activities available

Recreational sports

Practical information

Address

Red-Fox Paintball Nijlen

Grote Puttingbaan 8A

2560 Nijlen

Schedule

Du Monday till Sunday

10:00 till 20:00