Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Opzoek naar een plek waar je op je eigen tempo deel kan nemen aan Pilates Reformers lessen? Gymlib geeft je toegang tot Pilates C in Kortrijk!

 

Pilates is een uitgebreid systeem van doordachte en specifieke oefening die uitgevoerd worden op een oefenmat of op specifieke pilatestoestellen. In dit geval gaat het om Pilates Reformers wat betekend dat de les op de specifieke pilatestoestellen zal plaatsvinden. Doel van deze oefenmethode is je lichaam volledige controle en balans te verschaffen en je pijnvrij te laten bewegen. Door het herhalen van de oefeningen ontwikkel je specifieke bewegingspatronen. Deze patronen zal je bewust en onbewust beginnen toepassen in je dagelijkse leven. Pilates verenigt lichaam en geest en geeft je een meer gestroomlijnd lichaam.

 

De pilatesapparatuur ondersteunt je lichaam en vergroot je bewegingsbereik op een veilige en effectieve manier. Zo krijgt iedereen de kans om te werken aan een natuurlijk correcte lichaamshouding.

 

 

Tijdens de groepslessen werken we met kleine groepjes. Het uitgangspunt is veilig en effectief trainen in een persoonlijke, gezellige en ontspannen sfeer. De lesgever doet niet mee zoals in grote sportcentra, maar controleert en zorgt ervoor dat de oefeningen correct uitgevoerd worden.

Om pilates te doen dragen we makkelijk zittende kledij zonder ritsen omdat deze laatste gaatjes maken in de matten. Pilates wordt gedaan op blote voeten of anti-slipkousjes aan.

 

Wil jij weten wanneer je welke groepsles kunt bijwonen? Klik dan hier en surf naar de website!

 

Wil je hiernaast bepaalde doelen halen voor je nieuwe sportieve uitdaging? Aarzel dan zeker niet een van de coaches aan te spreken met hun jaren ervaring en jouw motivatie zal het een fluitje van een cent zijn om je doelen te kunnen halen.

 

De groepslessen dienen steeds op voorhand gereserveerd te worden. Bel hiervoor naar: +32473610033 

Of mail naar info@pilatesc.be 

fjkop96

 

Waar wacht je nog op? Pak jouw sportzak en werk jezelf eens goed in het zweet bij de Pilates Reform lessen in Kortrijk!

 

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

 

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang één groepsles. Geniet van jouw workout !

 

 

Activities available

Pilates

Pilates reformer

Practical information

Address

Pilates C Reformers Kortrijk

5 Cannaertstraat

8500 Kortrijk

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00