Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Altijd al een nieuwe (racket)sport willen proberen, maar lijkt tennis je net iets te technisch? Kom dan in deze gezellige club padel proberen, en ontdek zelf waarom deze sport zo populair is en een enorme opmars kent! Inderdaad, padel is toegankelijker dan tennis, maar minstens even leuk! Bij padel draait het niet zozeer om kracht, maar meer om tactiek. Het is een sport die daarom open staat voor jong en oud en waar je snel veel spelplezier bij zal hebben.

De Ostend Padel Club is één van de voortrekkers van padel in België. De club beschikt momenteel al over zes terreinen en bevindt zich een mooi, groen kader. Tijdens de lente- en zomerperiode kan je nagenieten in de hippe bar, het restaurant, of op één van de zonnige terrassen. Vanaf eind september tot begin april kan je voor materiaal, kleedkamers en douches terecht in de indoorhall Leffingestraat 40. 

 

Je Gymlibpas geeft recht op het huren van één padelterrein gedurende anderhalf uur. Padelrackets en ballen kan je op vraag verkrijgen. Houd er rekening mee dat padel zeer populair is, tijdig reserveren is dus zeker de boodschap!

Klaar om erin te vliegen en een nieuwe sport te ontdekken?! We wensen je veel plezier en succes toe bij de Ostend Padel Club! Voor meer info, ga naar ostendpadel.be

Activities available

Padel

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00

The assets

Free parking

Showers