Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Op zoek naar een leuke fitness te Koekelare? Gymlib opent voor jou de deuren van No Limit Gym. Dit is een gezellige fitnessclub gelegen in Koekelare.
Melissa & Tom zijn afwisselend te vinden in deze zaak.

In deze fitness kan je een uitgebreide keuze aan toestellen voor conditie, figuur als krachttraining terugvinden. Iedereen kan bij ons van start, zowel de beginnende als de gevorderde fitness liefhebber. Melissa & Tom verwelkomen iedereen met evenveel enthousiasme en geven graag uitleg bij oefeningen en begeleiden u in uw training, voeding, sportvoeding en schema’s.
Daarnaast zijn er ruime kleedkamers met lockers voorzien. Als je met de auto komt dan kan je gebruik maken van een zeer ruime parking.

Zowel voor spierversteviging, revalidatie, spieropbouw of gewichtsverlies kan je hier terecht.

Aan de inkom hebben we een gezellige bar voorzien. Hier kunnen mensen voor of na de training even bijpraten en genieten van een drankje. Naast het gewone aanbod van sportdrank en koffie, is er een aanbod van op maat gemaakte shakes, energy drinks, enzovoort. Ook bepaalde supplementatie om de sportsessie te bevorderen kunnen hier al dan niet genuttigd worden.

Iedereen is welkom.

Fitness begeleiding gebeurt door ervaren trainers. Personal training is ook mogelijk met hen na het maken van een afspraak.

De openingsuren vind je op onderstaande link hier.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Zo ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar No Limit Gym. Het systeem van Gymlib is onbeperkt en volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw toegang tot onze faciliteiten en één groepsles !

Activities available

Fitness

Practical information

Address

No limit Koekelare

Ringlaan 33

8680 Koekelare

Schedule

Du Monday till Wednesday

08:30 till 21:00

Thursday

08:30 till 12:00

16:00 till 21:00

Friday

Fermé

Saturday

08:30 till 14:00

Sunday

08:30 till 12:00

The assets

Free parking